Docent Natuurkunde

Aanvang
1 juni 2024
Benodigde opleiding
Je beschikt over een 2e graads lesbevoegdheid voor het vak Natuurkunde of je zit in de afrondingsfase van je studie.
Omvang functie
0,8 - 1.0fte
Sluitingsdatum
31 juli 2024
Einddatum
31 juli 2025
Benodigde ervaring
Bij voorkeur al lesgevende ervaring
Locatie
Agnieten College Zwartsluis


Agnieten College
Zwartsluis
Het Agnieten College Zwartsluis is een kleinschalige school met een veilig karakter die vanuit de christelijke identiteit kwalitatief goed onderwijs biedt. Een leerling is geen nummer; persoonlijke begeleiding wordt op vele terreinen aangeboden.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Agnieten College in Zwartsluis heeft een belangrijke regionale functie. Ons mooie, nieuwe gebouw staat op een centrale locatie. De school is goed bereikbaar, per fiets, auto en openbaar vervoer. We bieden onderwijs aan meer dan 440 leerlingen. Leerlingen kunnen bij ons de eerste drie jaar van havo en atheneum volgen, vmbo-leerlingen kunnen op onze locatie examen doen. Vanuit onze christelijke identiteit bieden we kwalitatief goed onderwijs. We willen kennis en vaardigheden in samenhang overdragen. De relatie tussen ouders, leerlingen en personeel is hierbij erg belangrijk. Persoonlijke begeleiding staat bij ons hoog in het vaandel. Op het Agnieten College Zwartsluis leren we aan en van elkaar

Wat ga je doen?

Je geeft het vak Natuurkunde aan leerlingen in het vmbo en onderbouw van havo/vwo. Daarnaast begeleid je leerlingen als mentor en onderhoud je contact met bijvoorbeeld ouders. Naast het lesgeven hebben docenten ook aanvullende taken. Eventuele wensen/mogelijkheden wordt besproken tijdens het sollicitatiegesprek.

Wat breng je mee?

Wij zoeken een collega met een professionele grondhouding met oog voor kinderen. Dat betekent een open instelling en een lerende/proactieve houding. Verder ben je een teamplayer die een meerwaarde heeft voor de sectie en het team.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband met uitzicht op een vast contract.

Salarisschaal: LB, CAO VO is van toepassing

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Edwin Oosterhof, eoosterhof@agnietencollege.nl, 06-48187961 teamleider.

De vacature blijft open staan totdat we een geschikte kandidaat hebben gevonden. Gesprekken worden dus direct ingepland zodra een mogelijk geschikte kandidaat zich meldt.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent Natuurkunde
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen