Docent Nederlands

Aanvang
1 september 2019
Benodigde opleiding
2e graads bevoegdheid Nederlands
Omvang functie
0.2 fte
Sluitingsdatum
20 augustus 2019
Einddatum
31 juli 2020
Locatie
Fuchsiastraat 1, Zwolle


Landstede MBO Fuchsiastraat
Zwolle
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Op onze locatie op de Fuchsiastraat in Zwolle bieden wij MBO opleidingen aan op het gebied van Luchtvaartdienstverlening, Recreatie, Facilitaire Dienstverlening en Toerisme. Zingeving, respect, ontmoeting, verantwoordelijkheid en talentontwikkeling staan centraal op onze school, evenals autonomie, samenwerking en competentie. Wij willen onze studenten stimuleren om oplossingsgericht te denken en werken. Alle vakken werken vanuit centrale opdrachten, die via een ELO worden aangeboden. 

Wat ga je doen?

De lessen Nederlands worden ingevuld bij al deze opleidingen. De lessen richten zich op zowel generieke als branchegerelateerde kennis en vaardigheden.  

Wat breng je mee?

Wij zoeken een docent Nederlands die affiniteit heeft met de doelgroep (MBO niveau 3 en 4) en het liefst ook met onze branches. Je wordt gevraagd om te werken in een team wat samen het onderwijs maakt. Werkdag in overleg, maar liefst op dinsdag, woensdag of donderdag. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een baan in een uitdagende en mensgerichte werkomgeving en wij stimuleren je om het beste uit jezelf te halen in een professionele leergemeenschap. Natuurlijk ondersteunen we je daarbij en we geven je mogelijkheden tot verdere professionalisering. We ontwikkelen samen.

Wij bieden je een tijdelijke aanstelling tot 31 juli 2020 met de intentie tot een vast dienstverband.

Je salaris is LB conform de cao mbo 2018-2020.

De sollicitatieprocedure

Voor verdere informatie over de vacature kun je contact opnemen met Ben Baar, teamleider Vrij & Gastvrij via e-mail bbaar@landstede.nl

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag voor 20 augustus via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je brief richten aan Ben Baar. In verband met de zomervakantie zul je na 20 augustus bericht ontvangen over het vervolg van de procedure. 

De gesprekken vinden waarschijnlijk plaats op 21, 22 of 23 augustus.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 


Solliciteren op de functie Docent Nederlands
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen