Docent NT2

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
0,6 - 1,0 fte
Sluitingsdatum
10 december 2023
Locatie
Harderwijk


StartCollege
Harderwijk Raalte Zwolle
Het StartCollege is een school waarbij we door middel van gepersonaliseerd onderwijs de positie van jongeren en (jong)volwassenen met een afstand tot het onderwijs, de arbeidsmarkt en de maatschappij versterken. Ook bieden we onderwijs aan anderstaligen en hoogopgeleiden die werken aan een nieuwe stap in hun loopbaan. Het StartCollege is onderdeel van Landstede Groep.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Je gaat werken voor StartCollege, een onderdeel van Landstede Groep. Bij StartCollege geloven we in onderwijs op maat dat gericht is op het versterken van de positie van jongeren en (jong)volwassenen met afstand tot onderwijs, vervolgstudie, maatschappij en arbeidsmarkt. Voor meer info  De Internationale Schakelklas (ISK) | StartCollege (start-college.nl):

Als NT2-docent bij de Internationale Schakelklas (ISK) speel je een cruciale rol in het helpen van anderstalige jongeren in de leeftijd van 12 tot 18 jaar bij het leren van de Nederlandse taal. Op dit moment hebben we 233 leerlingen in Harderwijk.

Wat ga je doen?

Als NT2 docent ga je Nederlands geven aan jongeren van verschillende niveaus in de leeftijd van 12 – 18 jaar oud. De ontwikkeling van de student staat bij jou voorop. Doormiddel van een positieve insteek wil jij de leerlingen helpen bij het leren van de Nederlandse taal. Dit kan ook zijn in de vorm van bijvoorbeeld kook-, muziek- en houtbewerkingslessen.

Wat breng je mee?

  • Je hebt een hart voor onze doelgroep en zet je met passie in voor hun groei.
  • Flexibiliteit is jouw tweede naam, geen dag is hetzelfde, door continue in- en doorstroom verandert de samenstelling van je klas regelmatig.
  • Je houdt van samenwerken met anderen.
  • Je hebt een opleiding als docent Nederlands op zak, of je bent bezig deze te behalen. Als je al NT2-bevoegd bent, is dat zeker een pluspunt.

Heb je ervaring? Dat is fantastisch, maar zo niet, geen probleem! We juichen ook sollicitaties van startende docenten en zij-instromers toe.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou?

Werken in een cultureel, betrokken en gepassioneerd team met veel vrijheid en ruimte voor autonomie. Een maatschappelijk betrokken rol waarin je van toegevoegde waarde bent. In deze functie kun je je creativiteit kwijt en mag je meedenken in het ontwikkelen van onderwijs.

Wat mag jij verder verwachten van StartCollege:

  • een dienstverband van een jaar voor 0,6 - 1 fte, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren; 
  • inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring, max. schaal LB in cao MBO per 1-1-2024                  € 3.301,00 - € 5.030,00 op fulltime basis;
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • reiskostenvergoeding;
  • pensioenregeling bij ABP;
  • collectieve verzekeringen.

De sollicitatieprocedure

Heb je vragen over deze vacature? Neem dan contact op met onze teamleider, Wilbert Leendertse, via waleendertse@landstede.nl of bel hem op (+31620407788). Je kunt je motivatie en CV indienen via de sollicitatiebutton tot en met 10 december 2023.

Niets houdt ons tegen om jouw kennismaking met ons alvast naar voren te halen. Voor de sluitingsdatum nemen we graag contact met je op.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Let op: Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd, waarbij interne kandidaten voorrang hebben bij geschiktheid.


Solliciteren op de functie Docent NT2
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen