Docent Zorg

Aanvang
In overleg
Benodigde opleiding
• Een hbo-opleiding in de richting van gezondheidzorg of gedrag- en maatschappij. • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of de bereidheid deze te halen.
Omvang functie
0.7 fte
Sluitingsdatum
30 juni 2022
Einddatum
jaarcontract met uitzicht op vast contract
Benodigde ervaring
• Ruime ervaring in de zorg met diverse doelgroepen.
Locatie
Harderwijk


Landstede MBO
Harderwijk
Bij Landstede MBO leren studenten in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarin zij kennis maken met je toekomstige beroep en werkveld. Hier kunnen zij hun opleiding persoonlijk invullen. Zij kunnen er kennis verbreden en verdiepen, op verschillende niveaus leren en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Ben jij op zoek naar een baan waarin je van essentiële betekenis bent voor de zorgmedewerker van de toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Het onderwijsteam Verpleegkunde & Verzorgende IG in Harderwijk zoekt een:

                                                   Docent Zorg

Ben je een ervaren zorgprofessional en deel je jouw passie graag met anderen? Voor het opleidingsteam Verpleegkunde & Verzorgende IG in Harderwijk zoeken wij een docent die studenten gaat opleiden en inspireren tot verantwoordelijke, zelfbewuste zorgmedewerkers.

Over de functie

Als docent Zorg coach jij onze leerling-verpleegkundigen en verzorgende IG in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling. Het is aan jou de taak om studenten te helpen bij de vorming van sociale vaardigheden die nodig zijn voor hun toekomstige baan in de zorg. Binnen het vak staat communicatie, gedrag en zelfredzaamheid centraal. Daarnaast ben jij dé schakel tussen het leren op school en het leren in de beroepspraktijk. Je verzorgt inspirerende lessen en weet studenten te boeien met relevante casussen uit de praktijk. Naast lesgevende taken bied je studieloopbaan- en stagebegeleiding en denk je mee over de ontwikkeling en vernieuwing van het onderwijs.

Over het team

Je komt te werken in een divers en betrokken team van totaal 28 collega’s. Het is een kleurrijke groep docenten en instructeurs die samen verantwoordelijk zijn voor het gehele onderwijsproces; van de werving van studenten tot en met de diplomering. Het team staat voor innovatief en flexibel onderwijs, waarbij de ontwikkeling en de leervraag van de student centraal staat en bepalend is voor het onderwijstraject. Samen verzorgen we de scholing voor ongeveer 400 (met name BBL) studenten Verpleegkunde en Verzorgende-IG. Het team werkt nauw samen met regionale zorgpartners, zodat onderwijs en praktijk goed op elkaar aansluiten.

Wat ga je doen?

 • Verzorgen van inspirerende en beroepsgerichte lessen op het gebied van begeleiding en ondersteuning van de cliënt.
 • Coachen van studenten in hun leerproces en hun persoonlijke ontwikkeling.
 • Leveren van een bijdrage aan de ontwikkeling van het onderwijs.
 • Je verzorgt projectonderwijs (op locatie) en je biedt begeleiding tijdens de beroepspraktijkvorming in nauwe samenwerking met de werkplekbegeleider van de instelling.
 • Samenstellen, afnemen en beoordelen van opdrachten, stageverslagen, toetsen en examens.

Wat breng je mee?

 • Een hbo-opleiding in de richting van gezondheidzorg of gedrag- en maatschappij.
 • Een tweedegraads onderwijsbevoegdheid of de bereidheid deze te halen.
 • Ruime ervaring in de zorg met diverse doelgroepen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Alle ruimte om jezelf te ontwikkelen en te scholen in je vakgebied.
 • Een innovatieve werkomgeving waarbij we samen pionieren en ontwikkelen.
 • We bieden jou veel zelfstandigheid en je wordt gesteund door een hecht team.
 • Gratis sportfaciliteiten waaronder zwemmen bij de Sypel.
 • Een laptop van de zaak of BYOD (bring your own device) tegen een vergoeding.
 • Gemiddeld 53 vakantiedagen binnen de schoolvakanties.
 • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring bedraagt het bruto maandsalaris bij een fulltime dienstverband maximaal €4.429,- per maand (schaal LB, cao mbo).

De sollicitatieprocedure

Ben jij enthousiast geworden na het lezen van deze mooie vacature? Neem dan contact op met onze recruiter Nina Weurman: 06-415 828 39. Of stuur je sollicitatie voor 1 juli via de sollicitatiebutton hieronder en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met je op. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern gepubliceerd en interne en externe sollicitaties worden tegelijkertijd in behandeling genomen. Bij gelijke geschiktheid krijgen interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent Zorg
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen