Docent Rekenen

Aanvang
z.s.m.
Benodigde opleiding
Minimaal een tweedegraads bevoegdheid met een passende relevante (HBO) opleiding
Omvang functie
0,6 - 0,8 FTE
Sluitingsdatum
22 oktober 2021
Einddatum
31-07-2022
Locatie
Rechterland 1, Zwolle


Landstede MBO Rechterland Sport & Bewegen
Zwolle
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

In het Landschap Sport & Bewegen leren wij onze studenten hoe je interactieve sport- en bewegingsactiviteiten aanbiedt, les en leiding geeft en wedstrijden, toernooien of evenementen organiseert voor verschillende doelgroepen. Dit alles gebeurt in een omgeving waar alles Sport & Bewegen ademt. En hoewel de focus bij ons op sport en bewegen ligt, kunnen de studenten wat ze bij ons leren ook goed inzetten op andere werkterreinen. Organisatietalent, sociale vaardigheden en ondernemerschap zijn namelijk overal welkom. Het team van Sport & Bewegen is daarom dynamisch. Het team van Sport & bewegen bestaat uit ongeveer 90 enthousiaste docenten en ondersteunend personeel. Samen bieden wij onze studenten talentvol onderwijs. Afgelopen jaren zijn we uitgeroepen tot Topopleiding en in 2019 en 2020 waren we zelfs de beste. Wij hebben de ambitie om de beste Sport & Bewegen opleiding van Nederland te blijven.

Wat ga je doen?

Als docent rekenen geef je lessen op niveau 2, 3 en 4 en help je al onze studenten bij het ontwikkelen van hun rekenvaardigheid. Dit doe je door jouw didactische vaardigheden op de juiste manier in te zetten, zodat alle studenten uiteindelijk met het juiste niveau de opleiding verlaten. Daarnaast wordt je ingezet in het studiecentrum om studenten te begeleiden met hun hulpvraag op het gebied van rekenen. 

Wat breng je mee?

Jij bent als een vis in het water in de wereld van getallen. Daarnaast weet je er door jouw pedagogische kwaliteiten ook nog eens leuke en inspirerende lessen van te maken, waardoor studenten gemotiveerd blijven hun kennis uit te breiden op het gebied van rekenen. Jij hebt affiniteit met de doelgroep en bent in het bezit van minimaal een tweedegraads bevoegdheid met een passende relevante (HBO) opleiding.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot en met 31 juli 2022. Verlenging behoort tot de mogelijkheden en is afhankelijk van de formatieruimte en/of studentenaantallen. De arbeidsvoorwaarden in de CAO MBO zijn van toepassing en de functie is ingedeeld in salarisschaal LB van deze CAO. Daarnaast bieden wij je een enthousiast team met volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling. 

De sollicitatieprocedure

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 22 oktober 2021 via onderstaande sollicitatiebutton. Deze kun je richten aan Arend Pullen. Na de briefselectie informeren wij je zo spoedig mogelijk of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Andrea Lassche (alassche@landstede.nl of 088-8508725)

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent Rekenen
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen