Docent rekenen

Aanvang
z.s.m.
Benodigde opleiding
rekenbevoegdheid of bereidheid deze te halen.
Omvang functie
0,6-0,8 fte
Sluitingsdatum
22 april 2024
Einddatum
31-7-2025
Locatie
Raalte


Landstede MBO Raalte
Raalte
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede MBO Salland is gevestigd in Raalte en kenmerkt zich door een regionale functie. Er is een zeer gevarieerd aanbod aan opleidingen. Er zijn opleidingen binnen het landschap Groen en Dier, Gezond en Wel, Onderwijs en Opvoeding, Economisch domein en ICT. Landstede MBO Salland wordt door studenten ervaren als een persoonlijke, warme school. Binnen Landstede Salland kennen we elkaar en zijn we door de generieke vaken met elkaar verbonden. De generieke docenten zijn altijd aan een team gekoppeld om zo de betrokkenheid en wederzijdze afstemming te bevorderen. 

Wat ga je doen?

Als docent rekenen binnen MBO Salland verzorg je rekenlessen binnen de verschillende opleidingen. Samen met de andere rekendocenten stem je de lessen met elkaar af. Wij willen zo goed mogelijk aansluiten bij de onderwijsbehoefte en het tempo van de individuele student. Rekenen verbinden aan de beroepscontext is hierbij van meerwaarde. Als vakgroep rekenen zijn wij volop in ontwikkeling.

Wat breng je mee?

Je bent een docent met rekenbevoegdheid of bereidheid deze te halen. Een pabo achtergrond is een pré. Je wordt ingezet binnen verschillende opleidingen. Dat vraagt flexibiliteit. Jij bent in staat je eigen onderwijsprogramma te organiseren. Je kunt goed samenwerken met collega’s. Je weet studenten en collega’s te inspireren. Je staat sterk in je schoenen en hebt affiniteit met onze diverse studentenpopulatie. Je beschikt over voldoende digitale vaardigheden.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband t/m 31 juli 2025. Uitzicht op verlenging behoort tot de mogelijkheden. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de cao mbo.

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Alice van Ingen, teamleider. Je kunt haar bereiken op telefoonnr. 088 8508200 of 06 40266950.

Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk maandag 22 april as. via onderstaande sollicitatiebutton

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden in de week na de meivakantie (week 20).

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Aquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent rekenen
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen