Docent Sport & Bewegen, opleiding Medewerker Sport & Recreatie

Aanvang
Zo spoedig mogelijk
Benodigde opleiding
Je hebt een (C)alo diploma of een lesbevoegdheid.
Omvang functie
0,6 FTE
Sluitingsdatum
22 oktober 2021
Einddatum
31 juli 2022
Benodigde ervaring
Ervaring in het werkveld of onderwijs en affiniteit met de MBO-student niveau 2
Locatie
Rechterland 1, Zwolle


Landstede MBO Rechterland Sport & Bewegen
Zwolle
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

In het Landschap Sport & Bewegen leren wij onze studenten hoe je interactieve sport- en bewegingsactiviteiten aanbiedt, les en leiding geeft en wedstrijden, toernooien of evenementen organiseert voor verschillende doelgroepen. Dit alles gebeurt in een omgeving waar alles Sport & Bewegen ademt. En hoewel de focus bij ons op sport en bewegen ligt, kunnen de studenten wat ze bij ons leren ook goed inzetten op andere werkterreinen. Organisatietalent, sociale vaardigheden en ondernemerschap zijn namelijk overal welkom. Het team van Sport & Bewegen is daarom dynamisch. Het team van Sport & bewegen bestaat uit ongeveer 90 enthousiaste docenten en ondersteunend personeel. Samen bieden wij onze studenten talentvol onderwijs. Afgelopen jaren zijn we uitgeroepen tot Topopleiding en in 2019 en 2020 waren we zelfs de beste. Wij hebben de ambitie om de beste Sport & Bewegen opleiding van Nederland te blijven.

Wat ga je doen?

Als docent stem je jouw pedagogische aanpak af op de ontwikkeling van de student. Talentvol ontwikkelen noemen we dat. We houden rekening met de persoon achter de student. We begeleiden op maat.  Leervoorkeuren, leertempo en ontwikkeling van de student staan centraal.

Je begeleidt jouw studenten zowel in de theorie als in de praktijk. Deze lessen worden door jou voorbereid en verzorgd. Je begeleidt studenten om zich te ontwikkelen tot een bewuste, zelfverzekerde en ambitieuze professional in het werkveld van Medewerker Sport & Recreatie..

Bij voorkeur zijn de werkdagen op maandag, dinsdag en donderdag.

Wat breng je mee?

Naast je (C)alo diploma, jouw ervaring in het werkveld of in het onderwijs en affiniteit met de MBO student niveau 2, vragen wij een enthousiaste houding, een gezonde werklust en een dynamische instelling.

We zoeken iemand die thuis is in het werken met een niveau 2 student. Bereid is om verschillende praktijklessen aan te kunnen bieden zoals; sport- en recreatie, voeding en dienstverlening, 

Je hebt een rijbewijs en bent bereid om op meerdere locaties te worden ingezet.

Het onderwijsconcept brengt met zich mee dat ook in de avonduren werkzaamheden zullen plaatsvinden. Je kunt hierbij denken aan het bezoeken van stages en het afnemen van examens in de praktijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een tijdelijke arbeidsovereenkomst tot en met 31 juli 2022. Verlenging behoort tot de mogelijkheden en is afhankelijk van de formatieruimte en/of studentenaantallen. De arbeidsvoorwaarden in de CAO MBO zijn van toepassing en de functie is ingedeeld in salarisschaal LB van deze CAO. Daarnaast bieden wij je een enthousiast team met volop mogelijkheden voor scholing en ontwikkeling. 

De sollicitatieprocedure

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 22 oktober 2021 via onderstaande sollicitatiebutton. Deze kun je richten aan Jan Wit. Na de briefselectie informeren wij je zo spoedig mogelijk of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Andrea Lassche (alassche@landstede.nl of 088-8508725)

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Solliciteren op de functie Docent Sport & Bewegen, opleiding Medewerker Sport & Recreatie
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen