Docent Veehouderij

Aanvang
z.s.m.
Omvang functie
0.4 - 0.8 FTE
Sluitingsdatum
31 januari 2023
Einddatum
31 juli 2023
Benodigde ervaring
Om voor deze functie in aanmerking te komen, is een lesbevoegdheid geen vereiste. Ervaring in de veehouderijsector is het belangrijkst. Tijdens het dienstverband is er een mogelijkheid om de lesbevoegdheid te behalen.
Locatie
Raalte
Reden van vacature
vervanging


Landstede MBO Raalte
Raalte
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Wij zoeken een gepassioneerde collega met ervaring uit de beroepspraktijk!

Team Groen & Dier is een team met gemotiveerde docenten, dat veel affiniteit met de praktijk heeft. De student staat centraal in ons onderwijs. Vol passie verzorgen de docenten de lessen aan de studenten.

Team Groen & Dier verzorgt het onderwijs voor de opleidingen: Dierverzorging, Veehouderij, Loonwerk, Paardensport & -houderij, Persoonlijke begeleider Zorgboerderij en Monteur Mobiele werktuigen, om hen voor te bereiden op een eventuele vervolgstudie en de (internationale) arbeidsmarkt.

Wat ga je doen?

Je verzorgt onderwijs aan Veehouderij studenten in verschillende leerjaren, op zowel niveau 2, 3  en 4.  Je stimuleert de ontwikkeling van studenten op het gebied van kennis, competenties, gedrag en vaardigheden. Je verzorgt zowel theorie- als praktijklessen. Op school en tijdens stages zorg je dat studenten optimaal kunnen functioneren. In de lessen speel je in op de ontwikkelingen en veranderingen binnen de sector. Door aan te sluiten bij de actualiteit, zorg jij voor onderwijs dat aansluit bij het werkveld.

Wat breng je mee?

  • Relevante werkervaring in de (melk-)veehouderij
  • Je beschikt over een relevant netwerk
  • Je bent sociaal vaardig en legt makkelijk contact
  • Je bent gericht op de ontwikkeling van studenten en vindt het leuk om uitdagingen aan te gaan
  • Je bent digitaal vaardig
  • Onderwijservaring is een pré

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft in eerste instantie een tijdelijke aanstelling, met mogelijkheden voor de langere termijn. Wij bieden een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s en een verbinding naar de beroepspraktijk. De inschaling vindt plaats volgens de geldende Cao-MBO in carrièrepatroon LB.

De sollicitatieprocedure

Informatie over de vacature is op te vragen bij teamleider Marjet Drost. 06 28073728 mdrost@landstede.nl

Jouw motitivatiebrief en CV ontvangen wij graag voor 1 februari 2023 via onderstaande button.

Op acquisitie stellen wij geen prijs.


Solliciteren op de functie Docent Veehouderij
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen