Docent Wiskunde, 1e graads

Aanvang
26 augustus 2019
Benodigde opleiding
Een afgeronde lerarenopleiding met een 1e graads bevoegdheid of lerende hiervoor.
Omvang functie
0,7 - 0,9 fte
Sluitingsdatum
23 mei 2019
Einddatum
3 juli 2020
Locatie
Ichthus College Dronten


Ichthus College
Dronten
Bij het Ichthus College Dronten staat ‘Samen groeien’ centraal. Vanuit de christelijke inspiratie werkt de school aan het ontwikkelen van de talenten van leerlingen en medewerkers, met hun mogelijkheden als uitgangspunt.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College Dronten is een school voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. In totaal volgen ongeveer 950 leerlingen onderwijs. Zij krijgen de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen door te leren op de manier die het best bij hen past. Daarom is gestart met leerroutes: doorgaande leerlijnen naar het mbo, hbo en wo. Wij bieden de vakroute (vmbo-bb/kb), de college-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (vwo: atheneum en gymnasium). Wij werken vanuit de christelijke inspiratie. ‘Samen groeien’ staat bij ons centraal. In onze visie zijn werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk voor het waarmaken van de persoonlijke en organisatorische ambities. Wij doen daarom voortdurend een beroep op eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Het doel is om een functie te vervullen die past bij de eigen kennis, ervaring en interesses. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen opleidingsteam.

Wat ga je doen?

Voorbereiden en verzorgen van de lessen Wiskunde binnen de bovenbouw van Havo en Vwo op onze hoofdvestiging in Dronten (Jupiterweg 25).

Wat breng je mee?

Je beschikt over een 1e graads lesbevoegdheid voor het vak Wiskunde. 

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden je een tijdelijk dienstverband van 26-08-2019 t/m 03-07-2020. De functieschaal is afhankelijk van je opleiding en ervaring. Het salaris en de arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VO.         

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Rene Terhaerdt (teamleider bovenbouw), telefoonnummer: 06-54277297.

Gesprekken vinden plaats op 06 juni a.s. 


Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton. 


Solliciteren op de functie Docent Wiskunde, 1e graads
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen