Docent Wiskunde, 1e graads

Aanvang
1 augustus 2019
Benodigde opleiding
1e graads lesbevoegdheid voor het vak Wiskunde
Omvang functie
1.0 fte
Sluitingsdatum
30 mei 2019
Einddatum
31 juli 2020
Benodigde ervaring
ervaring met het lesgeven in de onder- en bovenbouw van havo en vwo.
Locatie
Carolus Clusius College


Carolus Clusius College
Zwolle
Het Carolus Clusius College is een wereldschool, waar leerlingen worden voorbereid op het leren, leven en werken in een internationale omgeving; met intensief taalonderwijs en een open blik op andere culturen en landen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Carolus Clusius College is een Zwolse school voor vmbo-tl, havo en vwo.

De afdelingen  geven verschillende soorten onderwijs: internationaal gymnasium Orfeo,  tweetalig onderwijs op gymnasium en atheneum, havo en vmbo-tl.  Het CCC is een Wereldschool. Dat betekent dat er veel aandacht is voor andere culturen en de wereld om leerlingen heen. Er zijn veel internationale uitwisselingen, -projecten en grensverleggende excursies. Daarnaast kunnen leerlingen kiezen voor Wereldvakken en extra talen leren. Vanuit de christelijke inspiratie werken wij aan het ontwikkelen van de talenten van onze leerlingen en medewerkers en willen we van waarde zijn voor de omgeving. Zingeving, respect, ontmoeting, verantwoordelijkheid en talentontwikkeling staan centraal, evenals autonomie, samenwerking en competentie. Dat geldt zowel voor de leerlingen als medewerkers. Voor beiden bieden we een uitdagende leeromgeving waarin men kan groeien en zichzelf kan ontplooien. Onze christelijke identiteit is vooral terug te zien in de dagelijkse bezinning en in de viering van christelijke feesten. Tegelijkertijd zijn we een 'pluriforme' school, die ook volop ruimte biedt aan mensen met andere overtuigingen.

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een docent Wiskunde met een 1e graads bevoegdheid.

We zoeken een enthousiaste docent die ervaring heeft met het lesgeven aan klassen in het havo/vwo bovenbouw alsook aan groepen in de onderbouw. Het betreft lessen in het 1e graad gebied alsook lessen in het 2e graad gebied.

Wat breng je mee?

Een ervaren bevoegde docent wiskunde die ervaring heeft met het lesgeven in de onderbouw  en in de bovenbouw havo en vwo.

De docent maakt onderdeel uit van het team waarin zij/hij de meeste lessen geeft.

Arbeidsvoorwaarden

  • Aard dienstverband: tijdelijk, met vooruitzicht op een vaste betrekking.

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Wim Moleman, wmoleman@hetccc.nl, teamleider 4,5,6 VWO en J. Drok, directeur CCC

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag, voor 30 mei 2019, via onderstaande sollicitatiebutton.


Solliciteren op de functie Docent Wiskunde, 1e graads
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen