Docent wiskunde (2e graad)

Aanvang
1 januari 2022
Omvang functie
0,7 – 1.0 fte
Sluitingsdatum
02 december 2021
Einddatum
31-07-2022
Locatie
Ichthus College Dronten


Ichthus College
Dronten
Bij het Ichthus College Dronten staat ‘Samen groeien’ centraal. Vanuit de christelijke inspiratie werkt de school aan het ontwikkelen van de talenten van leerlingen en medewerkers, met hun mogelijkheden als uitgangspunt.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Ichthus College Dronten

Het Ichthus College Dronten is een school voor vmbo, havo, atheneum en gymnasium. In totaal volgen ongeveer 950 leerlingen onderwijs. Zij krijgen de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen door te leren op de manier die het best bij hen past. Daarom werken we met verschillende routes met doorgaande leerlijnen naar het mbo, hbo en wo. Wij bieden leerlingen onderwijs in de vakroute (vmbo-bb/kb), het vmbo-tl-, de havo- en de academische route (vwo: atheneum en gymnasium). Wij werken we vanuit de christelijke inspiratie. ‘Samen groeien’ staat bij ons centraal. In onze visie zijn werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk voor het waarmaken van de persoonlijke en organisatorische ambities. Wij doen daarom voortdurend een beroep op ieders eigen verantwoordelijkheid, initiatief en flexibiliteit. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière.

Op het Ichthus College willen we leerlingen zo goed mogelijk voorbereiden op een kansrijke toekomst. Dat doen we door goed aan te sluiten op de capaciteiten, talenten en onderwijsbehoeften van de leerlingen. Wij helpen de leerlingen door in toenemende mate regie te voeren op het eigen leerproces, dit werkt motiverend. We maken ze meer verantwoordelijk voor hun eigen keuzes en bieden meer keuzes aan. Dat maken we mogelijk binnen Leren naar Keuze.

Visie op leren

Leren is een continu proces. Door aandacht te besteden aan autonomie, relaties en competenties, helpen we leerlingen informatie om te zetten naar kennis. We doen dit door ze te begeleiden in hun zelfstandigheid, hun manier van samenwerken en aandacht te besteden aan kennis, vaardigheden en houding. We helpen leerlingen om zich prettig te voelen bij wat ze doen. Daarom bieden we een leuke en uitdagende leeromgeving waar zij kunnen groeien en alle ruimte hebben om zich te ontplooien. Leren naar Keuze is onze vorm van gepersonaliseerd leren! Wij vinden het belangrijk dat leerlingen dit doen binnen duidelijke kaders en hierin gecoacht worden door docenten en ouders. 

Landstede Groep

De Stichting Ichthus College is gevestigd in Kampen en in Dronten. De Stichting maakt onderdeel uit van de Landstede Groep; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers. (landstedegroep.nl).

Vanwege groei van onze school zijn wij per het nieuwe schooljaar op zoek naar een docent wiskunde. Dit is voor onze locatie Jupiterweg 25 (ca. 800 leerlingen), vmbo/tl/havo/vwo/gym.

Wat ga je doen?

  • Wij zoeken een 2e graad docent wiskunde met een afgeronde studie voor ongeveer 0,7 fte.
  • Voorbereiden en verzorgen van de lessen wiskunde in de onderbouw tl-havo-vwo.
  • Bijdrage leveren aan activiteiten binnen het onderbouwteam

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde lerarenopleiding of studerend daarvoor.
  • Iemand die ook betrokken wil zijn bij schoolse activiteiten die buiten de lessen voor leerlingen de schooltijd maken tot een tijd vol mooie herinneringen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Aard dienstverband: 0,7 fte in een tijdelijk dienstverband tot 31 juli 2022.
  • Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO.
  • Voor de persoonlijke (door) ontwikkeling kunnen medewerkers onder andere steun van ons eigen opleidingsteam krijgen.

De sollicitatieprocedure

Solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. 

Vragen over de vacature kunnen gesteld worden aan René Terhaerdt (teamleider): telefoonnummer: 06-5427 7297 of per mail: rterhaerdt@ichthusdronten.nl. 

Reageren kan tot 3 december. 

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Docent wiskunde (2e graad)
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen