Docent wiskunde

Aanvang
01-02-2023
Omvang functie
1 fte
Sluitingsdatum
09 december 2022
Einddatum
31-07-2023
Locatie
Ichthus College Dronten
Reden van vacature
Pensionering huidige docent


Ichthus College
Dronten
Bij het Ichthus College Dronten staat ‘Samen groeien’ centraal. Vanuit de christelijke inspiratie werkt de school aan het ontwikkelen van de talenten van leerlingen en medewerkers, met hun mogelijkheden als uitgangspunt.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College Dronten Jupiterweg is een locatie met ruim 1000 leerlingen. De leerlingen krijgen de gelegenheid het beste uit zichzelf te halen door te leren op de manier, die het beste bij hen past.

We werken vanuit de begrippen Kwalificatie, Socialisatie en Persoonsvorming. Ons motto is: Leren voor jezelf doe je samen.  We bieden een uitdagende leeromgeving aan, waar leerlingen kunnen groeien en alle ruimte hebben om zich te ontplooien. Leren naar Keuze is onze vorm van gepersonaliseerd leren! Wij vinden het belangrijk dat leerlingen dit doen binnen duidelijke kaders en hierin worden gecoacht door docenten en ouders. Daarnaast creëren wij een doorlopende leerlijn van vaardigheden en kennis om goed voorbereid te zijn op het vervolgonderwijs mbo, hbo en wo.

Het Ichthus College is een open christelijke school waar iedereen welkom is. Als school willen we van waarde zijn voor de ontwikkeling van onze leerlingen, maar ook voor de ontwikkeling van onze werknemers. ‘Samen groeien’ staat bij ons centraal. We zijn ervan overtuigd, dat ieder mens een unieke combinatie van talenten heeft en dat mensen leren door hun talenten actief in te zetten. In onze visie zijn werkgever en werknemer beiden verantwoordelijk voor het waarmaken van de persoonlijke en organisatorische ambities.

Landstede Groep
De Stichting Ichthus College is gevestigd in Dronten en in Kampen. De Stichting maakt onderdeel uit van de Landstede Groep, een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Ben jij die bevlogen docent voor het vakgebied wiskunde, die deel wil uitmaken van een ambitieus team? Ben jij gemotiveerd  om goede lessen te verzorgen in vmbo-tl en onderbouw havo/vwo en leerlingen vanuit het mentoraat te coachen? Vind jij het daarnaast leuk om je in te zetten bij activiteiten van de school? Dan zijn wij van het Ichthus College Dronten op zoek naar jou!

Eén van onze docenten gaat met pensioen. Daarom zoeken wij voor onze school per 1 februari 2023 een docent wiskunde. Deze functie houdt het volgende in:

  • Wij zoeken een docent wiskunde met een tweedegraads bevoegdheid beschikbaar voor 1,0 fte.
  • Voorbereiden en verzorgen van de lessen wiskunde in de vmbo-tl en onderbouw havo/vwo.
  • Bijdrage leveren aan activiteiten binnen het team

Wat breng je mee?

  • Een afgeronde lerarenopleiding of studerend daarvoor
  • Iemand die ook betrokken wil zijn bij schoolse activiteiten die buiten de lessen voor leerlingen de schooltijd maken tot een tijd vol mooie herinneringen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Aard dienstverband: 1,0 fte in een tijdelijk dienstverband tot 31 juli 2023, met zicht op een vast dienstverband.
  • Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO.
  • Voor persoonlijke (door)ontwikkeling kunnen medewerkers steun krijgen van ons eigen opleidingsteam.

De sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie, neem dan contact op met René Terhaerdt op telefoonnummer 06-5427 7297 of per mail: rterhaerdt@ichthusdronten.nl. Solliciteren kan tot 10 december a.s.

Op de vacature is het actieve plaatsingsbeleid bij boventalligheid van toepassing.

Interne kandidaten hebben voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent wiskunde
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen