Docent wiskunde

Aanvang
1 januari 2024
Benodigde opleiding
een (bijna afgeronde) 2e graads lesbevoegdheid .
Omvang functie
0,6 - 0.8 fte
Sluitingsdatum
25 september 2023
Benodigde ervaring
ervaring of affiniteit met de doelgroep
Locatie
Morgen College
Reden van vacature
zwangerschaps- en bevallingsverlof


Morgen College
Harderwijk
Het Morgen College leidt leerlingen op voor de wereld van morgen. Door ze te leren hun talenten te ontdekken en ontwikkelen. Wij helpen ze bij het maken van de juiste keuzes, zodat niets hun ontwikkeling in de weg staat.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Morgen College is een VMBO school waar de beroepsgerichte en theoretische leerwegen aangeboden worden. We zijn een persoonlijke school waar we voor de leerlingen een stap extra zetten. We zijn in voorbereiding om in 2025 een nieuw schoolgebouw op de onderwijsboulevard in Harderwijk te betrekken. Op de boulevard is ook het MBO gehuisvest, zodat er een beroepscollege zal ontstaan.

De afgelopen jaren is er een nieuw onderwijsconcept ontwikkeld “Leren op Maat”. In dit concept starten de collega’s op maandag, dinsdag en donderdag in een scrum, zien de mentoren de mentorleerlingen iedere dag en kunnen voor een deel leerlingen eigen keuzes maken als het gaat om de lessen die zij willen volgen.

Op het Morgen College willen we onze leerlingen zoveel mogelijk in contact brengen met leersituaties die buiten school liggen. We hebben goede contacten met het bedrijfsleven. In de onderbouw bereiden we leerlingen hierop voor met het programma “Talent in Zicht”.

Het Morgen College is een christelijke school. Dat is te merken aan het moment van bezinning met de leerlingen in het eerste lesuur en aan de viering van de christelijke feesten. Tegelijkertijd geloven wij dat vooral op een christelijke school iedereen welkom is. Oprechte interesse in de ander en respect voor elkaars levensstijl en overtuiging is daarbij het uitgangspunt.

Er werken circa 80 medewerkers op het Morgen College. De belangrijkste opdrachten voor de gehele school zijn:

  • Zorgen dat leerlingen zo snel mogelijk op de plek in het onderwijs zitten waar zij het best tot hun recht komen. Dit betekent dat we goed in contact moeten staan met de andere VO-scholen in Harderwijk.
  • Contacten met basisscholen nog verder versterken, zodat er meer leerlingen instromen.
  • Organiseren van doorlopende leerlijnen naar MBO 2,3,4 en Havo.

Wat ga je doen?

Je verzorgt de lessen wiskunde, op alle leerniveaus, aan de leerlingen van de onder- en bovenbouw van het Morgen College. 

Je levert een actieve bijdrage aan de doorontwikkeling en het uitrollen van onze onderwijsvisie. 

Wat breng je mee?

  • Je zet de leerling voorop, je werkt vanuit een positieve benadering en je weet leerlingen op een enthousiaste, actieve manier te motiveren.
  • Je beschikt over een (bijna afgeronde) tweede graads bevoegdheid voor het vak wiskunde. 
  • Je hebt bij voorkeur ervaring of affiniteit met de doelgroep.
  • Je bent flexibel, je hebt een proactieve houding, je bent slagvaardig en je vindt teamspirit belangrijk.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een tijdelijk dienstverband voor bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging, in een professioneel team met gemotiveerde, enthousiaste collega's.
De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de CAO VO.

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Jan Willems, teamleider, via telefoonnummer: 06-20656351 of e-mail: jfwillems@morgencollege.nl.
Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 23 september 2023 via onderstaande sollicitatiebutton.


Solliciteren op de functie Docent wiskunde
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen