Docent/coach Entree

Aanvang
per direct
Benodigde opleiding
Een onderwijsbevoegdheid (bij voorkeur 2e graads bevoegdheid Nederlands) of HBO gediplomeerd en bereid om je lesbevoegdheid te halen.
Omvang functie
0.6 fte - 1.0 fte
Sluitingsdatum
29 oktober 2021
Einddatum
31 juli 2022
Benodigde ervaring
ervaring met de doelgroepen van het StartCollege
Locatie
Entree Harderwijk


StartCollege
Harderwijk Raalte Zwolle
Het StartCollege is een school waarbij we door middel van gepersonaliseerd onderwijs de positie van jongeren en (jong)volwassenen met een afstand tot het onderwijs, de arbeidsmarkt en de maatschappij versterken. Ook bieden we onderwijs aan anderstaligen en hoogopgeleiden die werken aan een nieuwe stap in hun loopbaan. Het StartCollege is onderdeel van Landstede Groep.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

StartCollege is een school van Landstede Groep, die zich met gepersonaliseerd onderwijs richt op het versterken van de positie van jongeren en (jong)volwassenen met afstand tot onderwijs of vervolgstudie, maatschappij en arbeidsmarkt.

Dit zijn vaak jongeren en (jong-)volwassenen zonder diploma of startkwalificatie.

De onderwijseenheid bestaat uit de onderwijsgebieden Entree, VAVO, ISK, Volwasseneneducatie (inburgering) en de academie voor Zelfstandigheid.

De opleiding Entree Harderwijk is op zoek naar een nieuwe collega.

Entree is een opleiding op MBO-niveau 1. Studenten worden opgeleid tot assistent op de arbeidsmarkt, ze kunnen kiezen uit 9 profielen. De entreeopleiding biedt jongeren kansen om een stap verder te komen, met een diploma naar werk of een vervolgopleiding.

Wat ga je doen?

Je gaat aan de slag met je eigen coachgroep Entree. Als docent geef je les in verschillende vakken zoals nederlands, rekenen, burgerschap, omgangskunde en verschillende profielvakke. Naast het lesgeven begeleid en coach je de studenten naar het diploma Entree en het vervolg daarop. Hierbij volgt de student zijn eigen individuele leerplan waarbij hij/zij werkt aan LeerWerkPrestaties. Leren in de praktijk is een belangrijk onderdeel van de opleiding, dit doen studenten door middel van stage.

De ontwikkeling van de student staat bij jou voorop. Door middel van een positieve insteek wil jij de student helpen zijn/haar niveau te halen, te leren leren, ontdekken wie ze zijn en wat ze kunnen. In het team draag je bij aan de ontwikkeling van het onderwijs, voer je taken uit en werk je samen met collega’s aan kwaliteit van de opleiding.

Wat breng je mee?

  • Passie voor en ervaring met de doelgroepen van het StartCollege;

  • Pedagogisch tact;

  • Coachende – en didactische vaardigheden;

  • Flexibiliteit en creativiteit;

  • Een onderwijsbevoegdheid (bij voorkeur 2e graads bevoegdheid Nederlands) of HBO gediplomeerd en bereid om je lesbevoegdheid te halen.

Arbeidsvoorwaarden

Arbeidsvoorwaarden

  • 0,6 FTE - 1,0 FTE tijdelijk dienstverband t/m 31 juli 2022 met kans op verlenging.

  • Salarisschaal: LB arbeidsvoorwaarden conform de cao mbo 

De sollicitatieprocedure

Informatie over de vacature kun je opvragen bij de heer Dennis Dijkman (teamleider Entree) via telefoonnummer 06 – 15379478.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 29 oktober a.s. via onderstaande sollicitatiebutton en kun je richten aan de heer Dennis Dijkman.


Solliciteren op de functie Docent/coach Entree
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen