Groepsleerkracht/ Docent onderbouw Praktijkonderwijs

Aanvang
1 januari 2021
Benodigde opleiding
Afgeronde Pabo opleiding.
Omvang functie
0,6- 0,8 fte, waarbij de voorkeur uitgaat naar 0,8 fte
Sluitingsdatum
10 december 2020
Einddatum
31 juli 2021 met uitzicht op verlenging
Benodigde ervaring
Ervaring in het lesgeven aan de bovenbouw PO, in het Praktijkonderwijs of het speciaal onderwijs.
Locatie
VIA Kampen, Flevoweg 68


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt vier leerroutes: de Praktijkroute (praktijkonderwijs), de Vakroute (vmbo-bbl/kbl), de VHBO-route (mavo en havo) en de Academische route (atheneum en gymnasium). Met deze routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar het vervolgonderwijs MBO, HBO en WO. Het Ichthus College geeft aan ruim 1600 leerlingen onderwijs.

Het Ichthus College in Kampen maakt samen met het Ichthus College in Dronten onderdeel uit van de Landstede Groep in Zwolle; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Het verzorgen van goed onderwijs –binnen en buiten de les- is het belangrijkste wat we doen. Onze aandacht voor het leren van leerlingen vormt het fundament van onze school. Het leren in de school gaat in alle richtingen; we leren samen en iedereen is betrokken.

Ons onderwijs is niet neutraal, maar waardengericht: Christelijke waarden vormen daarbij het uitgangspunt. We stimuleren elkaar om na te denken over wat ons beweegt en wat we belangrijk vinden. We kiezen voor een aanpak die ons allemaal stimuleert om dieper na te denken, eigen keuzes te maken voor nu en de toekomst.

Op praktijkonderwijs volgen leerlingen van 12-18 jaar onderwijs. Elke leerling stroomt in op een eigen niveau. Het niveau bij de verschillende vakken varieert van groep 4 PO tot groep 7/8 PO. In de bovenbouw lopen leerlingen steeds meer stage. Sommige leerlingen stromen uit naar werk, anderen gaan via de PRO+ naar MBO1 Entree. Ons onderwijs is in beweging. We zoeken iemand die met ons mee wil ontwikkelen en hart heeft voor de doelgroep.

Wat ga je doen?

Het verzorgen van goed onderwijs –binnen en buiten de les- is het belangrijkste wat we doen. Onze aandacht voor het leren van leerlingen vormt het fundament van onze school. Het leren in de school gaat in alle richtingen; we leren samen en iedereen is betrokken.

Wat breng je mee?

Onze ideale collega heeft minimaal een afgeronde Pabo opleiding en ervaring in het lesgeven aan de bovenbouw PO, in het Praktijkonderwijs of het speciaal onderwijs.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan t/m 31 juli met uitzicht op verlenging. De arbeidsvoorwaarden zijn conform de CAO VO.

De sollicitatieprocedure

Als je meer informatie wenst over de vacature, dan kun je contact opnemen met Eefke Kuiper-Klaassen, ekuiper@ichthuskampen.nl. Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag voor 3 december 2020 via onderstaande sollicitatiebutton

De gesprekken vinden plaats op donderdag 10 december 2020.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Groepsleerkracht/ Docent onderbouw Praktijkonderwijs
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen