Instructeur Veiligheid en Mixed Reality

Aanvang
z.s.m.
Benodigde opleiding
Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding. Bij voorkeur ook een bekwaamheid tot “instructeur mbo” of bent bereid om deze te behalen.
Omvang functie
0.8 - 1.0 fte
Sluitingsdatum
26 augustus 2022
Einddatum
31072023
Benodigde ervaring
Minimaal 3 jaar werkervaring binnen het veiligheidsdomein
Locatie
Harderwijk


Landstede MBO
Harderwijk
Bij Landstede MBO leren studenten in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarin zij kennis maken met je toekomstige beroep en werkveld. Hier kunnen zij hun opleiding persoonlijk invullen. Zij kunnen er kennis verbreden en verdiepen, op verschillende niveaus leren en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op korte termijn op zoek naar een enthousiaste, ervaren en gedreven instructeur. Een teamplayer die stevig in zijn schoenen staat en graag uitdagingen aangaat.  

Landstede MBO Harderwijk bestaat uit professionals die het onderwijs met trots en in gezamenlijkheid vormgeven. Ieder van ons heeft de taak om zijn of haar bijdrage aan kwalitatief, flexibel en innoverend beroepsonderwijs zo goed mogelijk uit te voeren.

Landstede MBO Harderwijk staat voor innovatief onderwijs en heeft daarom in de afgelopen vier jaar een belangrijke stap gezet in het ontwikkelen en toepassen van Mixed Reality, zoals het gebruik van Virtual Reality, de MS HoloLens gamification. De ontwikkelde toepassingen zijn door het Ministerie van Onderwijs aangemerkt als één van de vijftien meest innovatieve ICT-toepassingen in het MBO van 2020.

Op locatie Kranenburg, voormalige kazerne, zijn meerdere Mixed Reality ruimtes ingericht waar de student kan oefenen/trainen. Dit gebeurt onder leiding van een docent en/of een instructeur.  

Op locatie Kranenburg is de Veiligheidsacademie Noordwest Veluwe (VANWV) gevestigd, onderdeel van Landstede MBO Harderwijk. De VANWV verzorgt opleidingen voor professionals uit het Veiligheidsdomein zoals Defensie, Politie, Gemeentes etc. Hierbij wordt o.a. gebruik gemaakt van eigen instructeurs en is er een professionele trainingsomgeving beschikbaar.   

Landstede MBO Harderwijk verzorgt meerdere Mbo-opleidingen gericht op toekomst in het veiligheidsdomein zoals o.a. Veiligheid & Vakmanschap, Beveiliging en Handhaving & Toezicht. Studenten volgen tijdens deze opleidingen meerdere keuzedelen, welke o.a. verzorgd worden door instructeurs.  

Wat ga je doen?

Je wordt onderdeel van de Veiligheidsacademie Noordwest Veluwe. Jouw werkzaamheden gaan o.a. bestaan uit:

 • Het ondersteunen en zelfstandig verzorgen van oefen-/trainingssessies Mixed Reality
 • Het beheren van de oefen-/trainingsomgeving Mixed Reality
 • Het verzorgen van keuzedelen voor studenten van meerdere veiligheidsopleidingen
 • Het plannen/voorbereiden/ondersteunen en/of verzorgen van trainingen voor professionals uit het veiligheidsdomein
 • Het plannen/ondersteunen en verzorgen van workshops Mixed Reality
 • Het vaktechnisch adviseren van docenten
 • Begeleiden en aansturen stagiaires
 • Je neemt deel aan de Mixed Reality Kerngroep
  • Hardware specialist
  • Ondersteunt en adviseert programma coördinator bij ontwikkelen nieuwe applicaties
  • Volgen van ontwikkelingen MR

Wat breng je mee?

Je beschikt over een afgeronde MBO 4 opleiding. Bij voorkeur ook een bekwaamheid tot “instructeur mbo” of bent bereid om deze te behalen.

Je bent breed inzetbaar binnen de Veiligheidsacademie Noordwest Veluwe. Je hebt ervaring binnen het veiligheidsdomein, bij voorkeur Defensie, Politie, Gemeente of Particuliere Beveiliging. Je bent een enthousiaste, stressbestendige en pragmatische collega met een “can do” mentaliteit. Je bent bereid om je te verdiepen in de structuur, de werkwijze en de student in het MBO-onderwijs en de toepasbaarheid van Mixed Reaity.

Arbeidsvoorwaarden

Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao mbo 2022-2023.

Schaal 6 of 7, afhankelijk van de werkervaring en opleiding

De sollicitatieprocedure

Informatie over de vacature kun je opvragen bij:  dhr. R. Clausen:  rclausen@landstede.nl

Het verzorgen van een instructie les maakt deel uit van het sollicitatieproces.

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk op 26 augustus 2022 via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt je brief richten aan dhr. R Clausen.

De sollicitatiegesprekken zullen plaatsvinden op resp. 29 en 30 augustus 2022.


Solliciteren op de functie Instructeur Veiligheid en Mixed Reality
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen