Invalkracht Praktijkonderwijs

Aanvang
Zo spoedig mogelijk
Benodigde opleiding
PABO diploma, studerend voor de PABO of tweede graad Lerarenopleiding met minor Speciaal Onderwijs
Omvang functie
0,2 fte
Sluitingsdatum
17 december 2018
Einddatum
31 juli 2019
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen en IJsselmuiden biedt vier leerroutes: de praktijkroute (praktijkonderwijs), de vakroute (vmbo-bbl/kbl), de vhbo-route (vmbo-tl en havo) en de academische route (atheneum en gymnasium). Met deze routes wordt een doorgaande leerlijn gecreëerd naar mbo, hbo en wo. We werken daarom samen met diverse andere scholen. In ons onderwijs staat het leerproces van de leerling centraal. Het Ichthus College geeft aan ruim 1670 leerlingen onderwijs: meer dan 1200 op tl, havo en vwo, ongeveer 350 op het vmbo en 96 leerlingen in het praktijkonderwijs.

Goud in handen
Wij willen onze leerlingen helpen hun eigen zelfstandigheid vorm te geven. Daarbij nemen we de Bijbel als inspiratiebron. Wij zijn een school waarin we elkaar steunen en stimuleren, en we elkaar kunnen aanspreken op uitgangspunten en handelen. We laten ons leiden door de volgende waarden: talentontwikkeling, ontmoeting, respect voor de ander, aandacht voor zingeving, verantwoordelijk zijn voor jezelf, de ander en de samenleving. Door goed onderwijs en een inspirerend klimaat willen we bereiken dat het Ichthus College voor leerlingen, ouders en medewerkers een ‘school om van te houden’ is. Wij streven daarom naar een goede arbeidsrelatie om zo ook als werkgever de dagelijkse uitdaging waar te maken om tot de beste scholen van Nederland te behoren. Medewerkers kunnen op basis van persoonlijke belangstelling en mogelijkheden kleur geven aan hun carrière. Om dit te kunnen realiseren krijgen medewerkers onder andere steun van ons eigen begeleidingsteam.

Wat ga je doen?

Wij zoeken voor ons Praktijkonderwijs een flexibele invalkracht voor vervanging van ziekte en verlof gedurende het jaar. We zoeken hiervoor docenten met een PABO diploma, studerend voor de PABO of tweede graad Lerarenopleiding met minor Speciaal Onderwijs. We zijn op zoek naar een docent met een warm hart voor deze doelgroep!

Wat breng je mee?


We zijn op zoek naar een docent met een warm hart voor deze doelgroep!

Arbeidsvoorwaarden

Het betreft een tijdelijk dienstverband tot en met 31 juli 2019 voor reguliere uren (0,2 fte)
Aanvang: zo spoedig mogelijk , in ieder geval 1 maart 2018

Locatie Ichthus College Flevoweg 68: http://www.ichthuskampen.nl/

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Eefke Kuiper: 06-54277303

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 17 december via onderstaande sollicitatiebutton. 


 


Solliciteren op de functie Invalkracht Praktijkonderwijs
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen