(Kader)docent Elektrotechniek (en affiniteit met Mechatronica)

Aanvang
in overleg
Benodigde opleiding
Afgeronde relevante opleiding op HBO niveau, bij voorkeur met een 2e graads onderwijsbevoegdheid of je bent bereid je bevoegdheid alsnog te behalen.
Omvang functie
0,8 - 1,0 fte
Sluitingsdatum
16 december 2020
Einddatum
jaarcontract met uitzicht op vast dienstverband
Locatie
Harderwijk


Landstede MBO Westeinde
Harderwijk
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Bij Landstede MBO kunnen studenten rekenen op goed onderwijs met veel persoonlijke aandacht. Daarbij zijn zaken zoals zelfvertrouwen en persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Iedere student heeft daarom een coach die de student ondersteunt en begeleidt bij deze ontwikkeling. Pas als de student zeker is van zichzelf, kan de student zijn of haar talenten ontwikkelen. Landstede MBO bereidt de student voor op een toekomstig beroep of vervolgopleiding. We bieden ook een vertrouwde omgeving waar de student ontdekt wat zijn of haar kwaliteiten zijn, waar die verder ontwikkeld kunnen worden en waar studenten geholpen worden toekomstplannen te maken. Dat doen we door persoonlijk, waarde(n)vol, ondernemend en sportief te zijn.

Het team Techniek leidt studenten op binnen verschillende technische vakgebieden. Op het vakgebied Elektrotechniek en Mechatronica biedt het team opleidingen aan op niveau 2, 3 en 4. Hierbij richten de niveaus 2 en 3 zich meer op het installeren en de niveau 4 op projectleiding, ontwerp, voorbereiden en begeleiden. De niveau 2 en 3 opleidingen worden uitgevoerd in samenwerking - en op de locatie van De Techniek Academie.

De huidige ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, domotica en robotica zijn een essentieel onderdeel van de opleidingen.

Het team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers vanuit de verschillende betrokken opleidingen. Zij zien het als een uitdaging de opleiding tot een succes te maken. Dat vraagt van de teamleden een gemotiveerde en beslist geen negen tot vijf attitude. Het is van belang dat de nieuwe collega dit DNA bezit.

Wat ga je doen?

Als docent Elektrotechniek verzorg je onderwijs op het gebied van elektrotechniek, besturingstechniek, domotica en mechatronica. Je stimuleert een uitdagende leeromgeving voor zowel studenten als collega's. Ook begeleid je studenten tijdens de beroepspraktijkvorming.

Daarnaast verzorg je, naast de gebruikelijke basiskennis en vaardigheden, de theoretische ondersteuning o.a. op het gebied van domotica en de wettelijke normen en bepalingen (zoals NEN 1010). En begeleid je studenten bij het uitvoeren van projecten en in hun persoonlijke leerproces.

Je neemt actief deel aan het teamproces en andere relevante activiteiten binnen en buiten de school.

Wat breng je mee?

Je hebt een afgeronde relevante opleiding op HBO niveau, bij voorkeur met een 2e graads onderwijsbevoegdheid of je bent bereid je bevoegdheid alsnog te behalen.

Je beschikt over uitstekende pedagogische-didactische kwaliteiten. Je hebt kennis van de onderwijsontwikkelingen binnen het MBO.

Je hebt kennis van de arbeidsmarkt en de eisen die het bedrijfsleven stelt op het gebied van elektrotechniek/mechatronica en projectmatig werken en je bent in staat dit toe te passen en over te brengen.

Ervaring binnen het bedrijfsleven op het gebied van elektrotechnische installatietechniek spreekt in je voordeel. Je bent op de hoogte van recente ontwikkelingen op het gebied van domotica en je kent de toepassingen zoals AutoCad, ETS5, of andere relevante applicaties of je bent bereid deze te leren.

Je bent een teamplayer en werkt doelgericht. Je houdt van uitdagingen, pakt door en hebt een sterk gevoel van eigen verantwoordelijkheid.

Arbeidsvoorwaarden

  • een functie waarbij de cao mbo van toepassing is. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar. Bij goed functioneren is de mogelijkheid tot vast dienstverband.
  • inschaling docent afhankelijk van opleiding en ervaring
  • naast het salaris ontvang je 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we je opbouw van je pensioen bij het ABP pensioenfonds en collectieve verzekeringen.

De sollicitatieprocedure

Voor informatie over de vacature kunt u contact opnemen met de teamleider Pim Zijlstra, tel nr 06 22827831

Je motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton. 


Solliciteren op de functie (Kader)docent Elektrotechniek (en affiniteit met Mechatronica)
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen