Medewerker Personeels- en salarisadministratie

Aanvang
zo spoedig mogelijk
Benodigde opleiding
mbo+ werk- en denkniveau, in bezit van diploma PDL (vereist)
Omvang functie
0.5 fte
Sluitingsdatum
25 juni 2021
Einddatum
in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging.
Benodigde ervaring
Enkele jaren werkervaring in een vergelijkbare werkomgeving, bij voorkeur bekend met het werken met Afas
Locatie
Rechterland


Administratieve Ondersteuning
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Wij hebben oog voor ieder mens en stimuleren de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. We leggen actief verbinding en slaan een brug tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving. Met waarde(n)vol leren, leven en werken bekennen we kleur en geven we invulling aan onze maatschappelijke opdracht.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede Groep is een onderwijsorganisatie die regionaal zowel middelbaar beroepsonderwijs als voortgezet onderwijs aanbiedt aan ruim 25.000 studenten en leerlingen. Dit gebeurt onder diverse ‘merken’. Binnen de Landstede Groep zijn ruim 3.000 medewerkers werkzaam, verdeeld over 44 locaties. Bij Landstede leggen we actief verbinding en slaan we een brug tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving.

Jaarlijks bezoeken ca. 27.000 jongeren en (jong)volwassenen één of meerdere vestigingen van de Landstede Groep op weg naar het (h)erkennen van hun eigen talent en de ontwikkeling daarvan. Want dat is waar wij als Landstede Groep ons sterk voor maken: waarde(n)vol leren leven op VO en MBO niveau. 

Met ruim 3.000 medewerkers en veel regionale partners helpen we elke dag de jongeren en (jong)volwassenen  zich te ontwikkelen om een bijdrage te leveren aan de samenleving.  

Het team Personeels- en Salarisadministratie is een onmisbare schakel tussen de verschillende afdelingen en entiteiten binnen Landstede Groep. Dit team valt onder de Dienst Administratieve Ondersteuning van de Landstede Groep wat een breed scala aan administratieve diensten aan de onderwijseenheden verleent, te weten: financiële administratie, personeels- en salarisadministratie, leerlingen/studenten administratie.

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s doe je alle voorbereidingen voor de maandelijkse salarisverwerking. Hiervoor doe je alle voorkomende werkzaamheden binnen de personeels- en salarisadministratie. Je bent verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van de mutaties, die je vanuit de locaties digitaal krijgt aangeleverd in ons systeem Afas Insite. Je hebt een aandeel in het optimaliseren van de werkprocessen binnen Afas. Daarnaast ben je aanspreekpunt voor collega’s in de organisatie waar het gaat om vragen m.b.t. salaris, CAO etc. en ondersteun je de personeelsadviseurs bij diverse vraagstukken.

Wat breng je mee?

Wat je persoonlijkheid betreft: in alle opzichten een echte professional. Je communiceert gemakkelijk met de klant, bent enthousiast, professioneel en overtuigend. Helder en prettig in het contact. Je bent bevlogen, proactief & betrokken bij de organisatie en de klant.

Wij vragen:

  • Mbo+ werk- en denkniveau, vereist is een PDL-diploma
  • Enkele jaren werkervaring, bij voorkeur ervaring met werken met Afas
  • Actuele kennis van sociale en fiscale wetgeving
  • Klantgericht, analytisch sterk en communicatief vaardig
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Oog voor procesverbetering en een planmatige werkwijze

Arbeidsvoorwaarden

De intentie is om een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd aan te gaan. We bieden je in eerste instantie een tijdelijk dienstverband aan voor de duur van een jaar, met uitzicht op verlenging. De functie van medewerker PSA is ingedeeld in salarisschaal 7. Het maximale brutosalaris dat daarbij hoort bedraagt € 3.068,- bruto per maand, excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8%. De bepalingen in de cao-VO zijn van toepassing. Bovendien kent Landstede goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

De sollicitatieprocedure

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Angelique van de Vlekkert, teamleider PSA.
Zij is te bereiken via e-mail avandevlekkert@landstedegroep.nl

Heb je belangstelling en wil je solliciteren? Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 25 juni 2021 via onderstaande sollicitatiebutton. 

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Acquisitie naar aanleiding van dit bericht wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Medewerker Personeels- en salarisadministratie
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen