Medewerker Voorlichting & Webcare

Aanvang
01-11-2021
Benodigde opleiding
mbo niveau 4
Omvang functie
0,8-0,1 fte
Sluitingsdatum
01 oktober 2021
Einddatum
jaarcontract met uitzicht op een vast dienstverband
Benodigde ervaring
Relevante werkervaring met klantcontact en webcare
Locatie
Zwolle


Landstede Groep - Dienst Organisatieondersteuning
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Waarde(n)vol leren leven, dat is de missie van Landstede Groep. Liefde voor leren zit in ons DNA. Wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Landstede Groep maakt een leven lang ontwikkelen mogelijk. De unieke samenstelling van onze onderwijsorganisatie biedt kansen voor persoonlijk onderwijs.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

De medewerker voorlichting & webcare is onderdeel van team Voorlichting en werkt o.a. voor alle mbo-opleidingen van Landstede Groep. Team Voorlichting maakt onderdeel uit van het team Communicatie & Marketing en bestaat uit een projectleider, drie voorlichters en twee medewerkers voorlichting.

Wat ga je doen?

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze toekomstige mbo-studenten. Jij weet hoe je studenten kunt helpen met vragen die zij hebben over een specifieke mbo-opleiding of algemene vragen over het mbo. Vragen komen binnen via de telefoon, e-mail, live-chat en via social media. Naast het beantwoorden van vragen regel jij dat toekomstige studenten een dag kunnen meelopen bij de opleiding van hun keuze en help je geregeld mee met nabel acties, bijvoorbeeld na een open huis.

Tijdens drukke momenten kunnen we je hulp goed gebruiken bij het geven van voorlichting tijdens voorlichtingsmarkten, open huizen en onderwijsbeurzen. Ook ben je verantwoordelijk voor administratieve werkzaamheden.

Wat breng je mee?

Je hebt een opleiding op minimaal mbo-4 niveau en hebt bij voorkeur ervaring met klantcontact en webcare. Je hebt een open en vriendelijke houding. Ook heb je affiniteit met de doelgroep; je gaat graag met jongeren om. Je bent bovendien iemand die snel zijn/haar weg vindt in een organisatie. Je zorgt dat je op de hoogte bent van alle relevante (opleidings)informatie of weet bij wie je de informatie moet ophalen. De Nederlandse taal beheers je uitstekend, zowel in woord als geschrift.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende functie met ontwikkelmogelijkheden. 
  • Een dynamische werkomgeving met enthousiaste collega’s.
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.
  • Salariëring op basis van opleiding en ervaring in schaal 7, cao vo.
  • Naast je salaris uitstekende arbeidsvoorwaarden en 8% vakantiegeld en 8% eindejaarsuitkering.

De sollicitatieprocedure

Heb je belangstelling en wil je solliciteren? Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief (waarin je beschrijft wat deze functie voor jou aantrekkelijk maakt) samen met je curriculum vitae, t.a.v. Jacco Heikoop, hoofd a.i. team ICT-Informatiemanagement, uiterlijk 1 oktober a.s. via onderstaande sollicitatiebutton.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 4 oktober 2021.

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Jolanda Koch op nummer 06 – 20 966 557.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Medewerker Voorlichting & Webcare
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen