Senior Finance

Aanvang
Z.s.m.
Benodigde opleiding
Opleidings- en ervaringseisen: • Afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar • Expert op het gebied van complexe boekhouding(en) • Expert op het gebied van Excel • Actuele ervaring met het financieel systeem AFAS is een pre
Omvang functie
32-36 uur
Sluitingsdatum
22 oktober 2021
Einddatum
1 jaar met mogelijkheid tot een vaste aanstelling
Locatie
Zwolle, Rechterland 1


Landstede Groep - Dienst Administratieve Ondersteuning
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Wij hebben oog voor ieder mens en stimuleren de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. We leggen actief verbinding en slaan een brug tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving. Met waarde(n)vol leren, leven en werken bekennen we kleur en geven we invulling aan onze maatschappelijke opdracht.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede Groep (opdrachtgever)

Landstede Groep is een onderwijsorganisatie die regionaal zowel middelbaar beroepsonderwijs als voortgezet onderwijs aanbiedt aan ruim 25.000 studenten en leerlingen. Dit gebeurt onder diverse ‘merken’. Binnen de Landstede Groep zijn ruim 3.000 medewerkers werkzaam, verdeeld over 44 locaties. Bij Landstede leggen we actief verbinding en slaan we een brug tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving.

Jaarlijks bezoeken ca. 27.000 jongeren en (jong)volwassenen één of meerdere vestigingen van de Landstede Groep op weg naar het (h)erkennen van hun eigen talent en de ontwikkeling daarvan. Want dat is waar wij als Landstede Groep ons sterk voor maken: waarde(n)vol leren leven op VO en MBO niveau. 

Met ruim 3.000 medewerkers en veel regionale partners helpen we elke dag de jongeren en (jong)volwassenen  zich te ontwikkelen om een bijdrage te leveren aan de samenleving.  

Het team Financiën, waar de afdeling Financieel Beheer onder valt, is een onmisbare schakel tussen de verschillende afdelingen en entiteiten binnen Landstede Groep. Dit team valt onder de Dienst Administratieve Ondersteuning van de Landstede Groep wat een breed scala aan administratieve diensten aan de onderwijseenheden verleent, te weten: financiële administratie, personeels- en salarisadministratie, leerlingen/studenten administratie.

Het team Financieel Beheer is op zoek naar een:  Senior Finance met een frisse blik.

Binnen Landstede Groep hebben we oog voor ieder mens en stimuleren wij de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. Liefde voor het leren zit in ons DNA. Bij Landstede geloven we dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen.

Wat ga je doen?

Als Senior Finance maak je deel uit van het team Financieel Beheer. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige boekhouding. Hierbij werken jullie nauw samen met de collega’s van de debiteuren- en crediteurenadministratie en de afdeling Control. Jij bent een gesprekspartner voor de organisatie en voert zelfstandig (complexe) opdrachten uit. Je vindt het leuk om met de teamleider financiën over verschillende onderwerpen te kunnen sparren om tot een optimale uitvoering te komen. De teamleider financiën is tevens je leidinggevende.

Naast een aantal periodiek terugkerende werkzaamheden krijg je een belangrijke rol in verschillende casuïstiek. Dit zorgt voor een zeer afwisselende en uitdagende baan die jou laat groeien op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Door onder andere de overstap naar een nieuw financieel pakket moeten processen anders vorm worden gegeven en geoptimaliseerd worden. Het is belangrijk dat je het leuk vindt om hier een grote rol in te hebben, gevraagd en ongevraagd!

Verder ben jij verantwoordelijk voor:

 • Een adviserende rol binnen de afdeling Financieel beheer, gevraagd en ongevraagd
 • Een uitvoerende rol in het fastclose en hardclose proces gedurende het jaar
 • Het samen met de afdeling zorgen voor een tijdige oplevering van de cijfers voor geheel Landstede Groep
 • Tijdens de interim controle en jaarrekeningcontrole zelfstandig en tijdig dossiers opstellen. Waarbij je een proactieve rol hebt in het zoeken naar informatie binnen de organisatie
 • Gesprekspartner zijn voor de organisatie aangaande het eigen aandachtsgebied
 • In staat zijn adviezen, ondersteuning en handelen af te stemmen op de specifieke situatie en vragen van de opdrachtgevers

Wat breng je mee?

De Senior Finance die wij zoeken herkent zichzelf minimaal in dit profiel:

 • Je staat erom bekend proactief te werk te gaan
 • Je hebt een goed gevoel voor wat er in de organisatie speelt (organisatiesensitiviteit)
 • Je bent accuraat daadkrachtig
 • Je wordt enthousiast van vernieuwing
 • Je neemt makkelijk en graag het voortouw
 • Je zoekt naar kansen waar anderen problemen zien

Arbeidsvoorwaarden

De functie van Senior Finance is ingedeeld in salarisschaal 9 trede 10.

Afhankelijk van opleiding en ervaring kun je maximaal € 3.916,- bruto per maand gaan verdienen bij een volledige werkweek van 40 uur.
Dit bedrag is  excl. 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8%. Bovendien kent Landstede goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

De bepalingen in de cao-VO zijn van toepassing.

De sollicitatieprocedure

Voor de sollicitatieprocedure maakt Landstede Groep gebruik van de diensten van STORM in Recruitment. De procedure sluit op 22 oktober 2021. Mocht je uitgenodigd worden voor een eerste kennismakingsgesprek, dan vindt deze plaats in week 43.

Durf jij deze uitdaging aan? Neem dan rechtstreeks contact op met Hannah Lipke van STORM in Recruitment; Hannah@storminrecruitment.nl

Je kunt natuurlijk ook telefonisch contact met STORM in Recruitment opnemen via telefoonnummer:
038 – 22 22 015. Hannah is te bereiken op 06 – 8156 9849.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang. 

Landstede Groep en STORM in Recruitment werken bewust en vol vertrouwen samen op basis van exclusiviteit; acquisitie naar aanleiding van deze vacature is daarom niet gewenst.


Solliciteren op de functie Senior Finance
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen