Senior Financieel Medewerker

Aanvang
1 januari 2021
Benodigde opleiding
Afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar
Omvang functie
1 fte
Sluitingsdatum
01 november 2020
Einddatum
1 januari 2022 met mogelijkheid tot verlenging
Benodigde ervaring
Ervaring met complexe boekhouding en het coördineren van werkzaamheden.
Locatie
Rechterland


Administratieve Ondersteuning
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Wij hebben oog voor ieder mens en stimuleren de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. We leggen actief verbinding en slaan een brug tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving. Met waarde(n)vol leren, leven en werken bekennen we kleur en geven we invulling aan onze maatschappelijke opdracht.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede Groep is een onderwijsorganisatie die regionaal zowel middelbaar beroepsonderwijs als voortgezet onderwijs aanbiedt aan ruim 25.000 studenten en leerlingen. Dit gebeurt onder diverse ‘merken’. Binnen Landstede Groep zijn ruim 2.900 medewerkers werkzaam, verdeeld over 44 locaties. Ze leggen bij Landstede actief verbinding en slaan een brug tussen onderwijs, de omgeving en de samenleving. Binnen Landstede is er oog voor ieder mens en stimuleren zij de mogelijkheden om talenten te ontwikkelen. Liefde voor leren zit in het DNA van de organisatie. Bij Landstede geloven ze dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen.

Wat ga je doen?

Als Senior Financieel Medewerker maak je deel uit van het team Financieel Beheer. Samen met een aantal collega’s ben je verantwoordelijk voor een juiste, volledige en tijdige boekhouding. Hierbij werken jullie nauw samen met de collega’s van de debiteuren- en crediteurenadministratie en de afdeling Concern Control. Het team Financieel Beheer is een onmisbare schakel tussen de verschillende afdelingen en entiteiten binnen Landstede Groep.

Jouw takenpakket is divers en afwisselend. Een aantal kerntaken zijn het doorbelasten van kosten aan verschillende afdelingen, geldstromen inzichtelijk maken, activabeheer van verschillende stichtingen, betalingen klaarzetten in Afas en het aanleveren van diverse balansdossiers. Ook heb je een coördinerende rol met betrekking tot de kwartaal afsluiting. Tijdens de jaarrekeningcontrole ben je het aanspreekpunt binnen het team Financieel Beheer. Hierin heb je een actieve rol om vragen zelf te beantwoorden of uit te zetten naar collega’s. Ook ben je aanwezig bij het wekelijks voortgangsoverleg.

Naast deze terugkerende werkzaamheden krijg je een belangrijke rol in verschillende casuïstiek. Dit zorgt voor een zeer afwisselende en uitdagende baan die jou laat groeien op zowel inhoudelijk als persoonlijk vlak. Je werkt nauw samen met de teamleider Financiële Administratie die ook jouw leidinggevende is en in het verlengde daarvan met de Directeur Dienst Administratieve Ondersteuning.

Wat breng je mee?

Functie Eisen
•             Afgeronde HBO opleiding Bedrijfseconomie, Accountancy of vergelijkbaar.
•             Ervaring met complexe boekhouding(en).
•             Ervaring met het coördineren van werkzaamheden.
•             Affiniteit met het onderwijs.

Competenties
•             Organisatiesensitiviteit
•             Accuraat
•             Flexibel
•             Daadkrachtig

Arbeidsvoorwaarden

In eerste instantie is deze functie voor een jaar met de mogelijkheid tot verlenging. De functie is ingedeeld in schaal 9 van de CAO VO.

De sollicitatieprocedure

Bij de werving en selectie laat Landstede Groep zich bijstaan door bureau Headhuntersteam. Heb je belangstelling en wil je solliciteren? Voor deze vacature kun je geen gebruik maken van onderstaande sollicitatiebutton maar kun je je motivatiebrief samen met je curriculum vitae voor 2 november via de  website van Headhuntersteam verzenden. 

De sollicitatiegesprekken bij Landstede vinden plaats in week 46 en 47. Zowel bij Headhuntersteam als Landstede zijn gepaste maatregelen genomen i.v.m. COVID-19  o.b.v. de RIVM-richtlijnen. 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Menno Mout, Consultant Finance bij Headhuntersteam via: 06 33 176 470 of m.mout@headhuntersteam.nl

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Tamara de Lange, Directeur Dienst Administratieve Ondersteuning op nummer: 06-12040581


Solliciteren op de functie Senior Financieel Medewerker
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen