Teamleider Centre for Sports & Education

Aanvang
zo spoedig mogelijk
Omvang functie
0,8 - 1 fte
Sluitingsdatum
04 maart 2020
Benodigde ervaring
Ruime ervaring als teamleider in het onderwijs
Locatie
Boerendanserdijk 2a, Zwolle


Centre for Sports & Education
Zwolle
Het Centre for Sports & Education (CSE) is uniek in Nederland. Het CSE bereidt talenten voor op een toekomst als topsporter. Zij worden gestimuleerd om dagelijks het beste uit zichzelf te halen, zowel in de schoolbanken - met onderwijs op hun eigen niveau- als in de sport.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Wij zoeken een teamleider voor het team van het Centre for Sports & Education (CSE). Een unieke school waar het werken aan een topsportcarrière wordt gecombineerd met een stevige basis voor een maatschappelijke carrière. 

Op het CSE staat de sportende leerling centraal. Wij stemmen ons onderwijs zo goed mogelijk af op het intensieve sportprogramma van de leerling. Dit doen we in goed overleg met de medewerkers van het CSE, de ouders van de leerling, de trainer(s) van de leerling en de leerling zelf. 

Naast dat we het belangrijk vinden dat onze leerlingen de kans krijgen om hun sportdroom te verwezenlijken, willen we ook graag mooie mensen afleveren. Leerlingen op het CSE hebben passie, zijn bereid hard te werken en een bijdrage te leveren aan een veilige omgeving. Ze komen afspraken na, willen het beste uit zichzelf halen en gaan bovenal met veel plezier naar school. 

Wat ga je doen?

Heb je ruime ervaring in een teamleidersrol en wil je jouw kwaliteiten inzetten op onze bijzondere school, dan zijn wij op zoek naar
jou! We werken vanuit passie, bereidheid, betrouwbaarheid, excellentie en plezier. Dat verwachten we van leerlingen en dat verwachten we van elkaar. 

Op het CSE zitten leerlingen die iedere dag bezig zijn hun sportieve droom uit te laten komen. Om de top te halen, moeten daarom ook offers worden gebracht. Offers die moeilijk te begrijpen zijn voor veel mensen. Onze toppers zijn leerlingen met een passie voor sport, een passie waar alles voor moet wijken. Hoe ouder deze leerlingen hoe intensiever hun trainingen worden. Om naast zo’n druk bestaan een diploma te halen, vergt veel doorzettingsvermogen, maar zeker ook goede begeleiding en soms wat geduld. En dat geduld kan zijn dat ze soms iets langer de tijd nodig hebben om hun diploma te halen.

De school bevindt zich naast het PEC Stadion en telt ruim 500 leerlingen. Deze leerlingen worden begeleid door een enthousiast team docenten en een grote groep even enthousiaste trainers. 

Functie-inhoud:
Je bent als teamleider integraal verantwoordelijk. Wij verstaan hier onder:
- Het steeds blijven werken aan het vernieuwende en innovatieve karakter van het onderwijsconcept.
- Het handhaven van het hoge niveau van het onderwijs, de sport en de medewerkerstevredenheid
- Het ontwikkelen en implementeren van beleidsafspraken binnen het team.
- Het zorgdragen voor de uitvoering van goed personeelsbeleid, het stimuleren van de professionele groei van de
  medewerkers.
- Het constant verbeteren van de kwaliteit van het onderwijs.
- Je kunt knopen doorhakken, waarbij de betrokkenheid en resultaatverantwoordelijkheid ook in het team blijft. 
 

Wat breng je mee?

Wij zoeken een teamleider die goed kan verbinden en kan meedenken met collega’s. Een echte teamspeler die rekening houdt met de ander, die de ander kan helpen in de professionele ontwikkeling. Een teamleider die het unieke onderwijsconcept begrijpt en verder kan brengen. Je stelt je als teamleider ook leerbaar op en je wilt meegroeien in het CSE-DNA. 
Daarnaast verwachten wij dat je ervaring hebt met het vertalen van strategisch beleid naar de meer operationele teamplannen. Je denkt pragmatisch en in oplossingen zonder de structuur uit het oog te verliezen.
Je bent een leider die met plezier collega’s coacht op een manier die past bij de persoon. Iemand die anderen ruimte geeft, maar niet bang is om te confronteren wanneer nodig. Je staat stevig in je schoenen en je bent gewend om een voortrekkersrol op je te nemen. Je bent resultaatgericht zonder daarbij de menselijke maat uit het oog te verliezen. Je bent flexibel, kunt structureren, formaliseren en vastleggen: Je kunt ideeën en behoeftes omzetten in concrete plannen. 

Verder is het belangrijk dat je ervaring hebt in het teamleiderschap en dat je vaardig bent in het aansturen van minimaal
hbo-professionals en dat je beschikt over coachende en communicatieve vaardigheden. Je spreekt de taal van onderwijs en van sport. Je bent benaderbaar en zichtbaar, voor de sporten en voor de school, en je kunt tussen de linies spelen.

Omdat de school in een eigen gebouw is gevestigd, vragen wij ook ervaring in het zelfstandig aansturen van een locatie.

Daarnaast vraagt het bijzondere karakter van het CSE om affiniteit met topsport, sport is een belangrijk deel in je leven. Het CSE werkt intensief samen met het Thomas a Kempis College en JenaXL, met de teamleiders hiervan zul je ook intensief afstemmen, met name op personeelsgebied.

We zoeken iemand die ruime ervaring heeft als teamleider.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden;

  • een fulltime functie waarbij de cao mbo van toepassing is. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar. Bij goed functioneren is een contract voor onbepaalde tijd na dit jaarcontract mogelijk;
  • inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal LD

De sollicitatieprocedure

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 4 maart 2020 via onderstaande sollicitatiebutton. Deze kun je richten aan Gerrard Vinke. Na de briefselectie informeren wij je zo spoedig mogelijk of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek met de benoemingsadviescommissie. De benoemingsadviescommissie bestaat uit: directie en zes teamleden. Dit gesprek zal plaatsvinden op maandag 9 maart. Wil je rekening houden met deze dag je agenda? Een selectieassessment maakt onderdeel uit van de procedure en zal plaatsvinden in Zwolle. Voor informatie over de vacature kun je contact opnemen met Gerrard Vinke, directeur 06-44930255.

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.  

 


Solliciteren op de functie Teamleider Centre for Sports & Education
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen