Teamleider Personeel & Organisatie en Juridische zaken

Aanvang
In overleg
Benodigde opleiding
Je beschikt over HBO+/Academisch werk- en denkniveau en bent in het bezit van minimaal een HBO diploma HRM/P&O.
Omvang functie
1,0 fte
Sluitingsdatum
21 augustus 2022
Benodigde ervaring
Je hebt ten minste 5 jaar werkervaring in een vergelijkbare leidinggevende HRM/P&O functie.
Locatie
Zwolle


Landstede Groep - Dienst Organisatieondersteuning
Zwolle
Landstede Groep is een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Waarde(n)vol leren leven, dat is de missie van Landstede Groep. Liefde voor leren zit in ons DNA. Wij geloven dat de wereld beter en mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Landstede Groep maakt een leven lang ontwikkelen mogelijk. De unieke samenstelling van onze onderwijsorganisatie biedt kansen voor persoonlijk onderwijs.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Hebben deze termen geen geheimen voor jou: strategische personeelsontwikkeling; professionalisering; vitaliteit; leiderschapsontwikkeling; binden en boeien en duurzame inzetbaarheid en heb je minimaal 5 jaar leidinggevende ervaring in een vergelijkbare functie, dan zijn wij op zoek naar jou.

Jij bent een teamleider die leiding wil geven aan 18 professionals. Ons team P&OJ bestaat uit P&O adviseurs, adviseurs arbeid en gezondheid, juristen, specialisten en beleidsadviseurs. Als teamleider werk je nauw samen met de directeur P&OJ.

Het team P&OJ is onderdeel van de Serviceorganisatie van de Landstede Groep. Wij bieden ondersteuning aan de verschillende scholen van de Landstede Groep, zodat zij zich kunnen richten op het primaire proces: elke leerling, student en cursist een persoonlijke leerroute laten volgen.

Wat ga je doen?

Jouw belangrijkste opdracht is het team P&OJ te helpen groeien en professionaliseren. Het team heeft de ambitie zich beter te positioneren binnen de Landstede Groep. De klanttevredenheid over de dienstverlening van team P&OJ is hoog, maar biedt zeker nog ruimte voor verbetering.

Als teamleider bewaak jij de voortgang van de HR-agenda en rapporteer jij hierover. Je bent verantwoordelijk voor de realisatie van de afgesproken kwalitatieve en kwantitatieve doelen van het team. Je zoekt hiervoor verbinding met de teamleiders van andere teams.

Tevens ben jij een stevige strategische gesprekspartner voor opdrachtgevers waarbij je alle aandachtsgebieden binnen P&OJ samenbrengt. Samen met de opdrachtgevers en de directeur P&OJ geef je vorm en richting aan de HR-agenda en de ontwikkeling van het team.

Wat breng je mee?

  • ​​​​​​Je brengt de volgende competenties mee: klantgericht, resultaatgericht, verandervermogen, besluitvaardig, inlevingsvermogen, organisatiesensitief, reflectief vermogen, verbinden en integraal, projectmatig werkend.
  • Je hebt een coachende stijl van leidinggeven.

Arbeidsvoorwaarden

  • Een uitdagende functie in een dynamische werkomgeving;
  • een fulltime functie waarbij de cao VO van toepassing is. Wij bieden een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd van 1 jaar. Bij goed functioneren is een contract voor onbepaalde tijd na dit jaarcontract mogelijk;
  • inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring, schaal 12, (maximaal € 6.059,- bruto per maand op fulltime basis);
  • naast het salaris ontvang je 8 % vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering. Daarnaast bieden we je opbouw van je pensioen bij het ABP pensioenfonds en collectiviteitskorting op verzekeringen.

De sollicitatieprocedure

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 21 augustus 2022 en na de briefselectie informeren wij je zo spoedig mogelijk of we je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.
De kennismakinggesprekken zijn gepland in week van 5 september 2022.

De selectieprocedure bestaat uit kennismakingsgesprekken met teamleden en een selectiegesprek met een benoemingsadviescommissie.  Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met de directeur van de dienst P&OJ, de heer Henri van Werven, per mail; hvanwerven@landstede.nl of telefonisch 06-54252984.

De interne en externe werving gebeurt gelijktijdig. Bij gebleken geschiktheid genieten interne kandidaten voorrang op externe kandidaten.


Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Teamleider Personeel & Organisatie en Juridische zaken
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen