Teamleider Techniek en Logistiek (0,8-1,0 FTE)

Aanvang
1 mei 2023
Benodigde opleiding
Minimaal een gerelateerde HBO opleiding. Een onderwijsbevoegdheid voor het mbo, een eerste of tweedegraads lerarenopleiding, een PDG (Pedagogisch Didactisch Getuigschrift) of de bereidheid deze te behalen.
Omvang functie
0,8 - 1,0 fte
Sluitingsdatum
11 december 2022
Einddatum
31 juli 2024
Benodigde ervaring
Ervaring met coachend leidinggeven in het (beroeps)onderwijs.
Locatie
Westeinde 33, Harderwijk
Reden van vacature
vertrek huidige collega


Landstede MBO Westeinde
Harderwijk
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Ben jij de onderwijskundige leider die graag bouwt aan toekomstbestendig beroepsonderwijs in de grote regio Harderwijk dan zijn we op zoek naar jou!

Met ingang van 1 mei 2023 zijn wij op zoek naar een teamleider Techniek & Logistiek op onze locatie in Harderwijk. In je opleidingsportfolio zitten de techniek opleidingen i.s.m. de Techniek Academie (140 betrokken bedrijven), de motorvoertuigentechniek opleidingen en de transport en logistiek opleidingen.

Visie op onderwijs

Wij werken vanuit de onderwijsvisie Talentvol Ontwikkelen. Hierbij is de beroepspraktijk het uitgangspunt voor het onderwijs, om het belang van vakmanschap en kwaliteit te voelen en motivatie op te doen voor het beroep. Dat betekent dat in samenwerking met de beroepspraktijk het onderwijs wordt vormgegeven. We hebben de ambitie dat iedere student regisseur wordt van zijn eigen leer- en ontwikkelproces. Gepersonaliseerd leren is ons uitgangspunt. Waarbij het onderwijs aansluit bij waar de student staat en in staat stelt op het hoogst mogelijke niveau te presteren.

Wat ga je doen?

In ontwikkeling

De afgelopen periode zijn er goede en grote stappen gezet in de onderwijs- en teamontwikkeling. Aan jou en je team om dit verder door te zetten. De teams kennen een grote betrokkenheid naar de student en elkaar; daar zijn we trots op. Je zult je waarschijnlijk ook snel thuis voelen. 

Samenwerking

De Techniek Academie en Samen opleiden Logistiek zijn twee voorbeelden van opleiden in en met de beroepspraktijk. De basis hiervoor staat en de komende jaren zullen we samen met de bedrijven verder werken aan de leven lang ontwikkelen agenda.   

In nauwe samenwerking met de scholen voor Voortgezet Onderwijs in de regio en platform Sterk Techniek Onderwijs werken we aan een sterke onderwijskolom. Waarbij we het techniek onderwijs aantrekkelijker maken voor scholieren met doorlopende en geïntegreerde leerroutes op diverse locaties en keuzevakken op het mbo. Ook hier is het werkveld weer prominent betrokken.

Tot slot maak je onderdeel uit van de schoolleiding in Harderwijk (met locaties in Lelystad en Dronten). In de schoolleiding zijn de onderlinge lijntjes kort en is de collegialiteit groot. Samen met je collega teamleiders en de directie verdelen we schoolbrede portefeuilles en zetten we de koers uit om te werken we aan een sterke positionering van het beroepsonderwijs in onze (grote) regio. Dit doen we vanuit een visie die nauw aansluit op een lerende organisatiecultuur.

Wat breng je mee?

Kortom ben jij een onderwijskundig leider en:

  • je weet met plezier en op maat collega’s te coachen in hun professionele ontwikkeling;
  • Je kunt het proces van ontwikkeling en groei vertalen naar concrete teamontwikkeling;
  • Je blijft zelf ook in beweging, met een sterk reflectievermogen;
  • Je weet met de teams resultaten te behalen én successen gezamenlijk te vieren;
  • Je bent een ondernemende verbinder in onze interne en externe netwerken;
  • Je hebt een onderwijsvisie die volledig aansluit op Talentvol Ontwikkelen;
  • Je hebt affiniteit met onze doelgroepen, het beroepsonderwijs en de technische/logistieke sector;
  • Je werkt graag samen;
  • Je hebt een goed gevoel voor humor en een goede portie relativeringsvermogen;
  • Je hebt een positieve, nieuwsgierige en open houding.

Ben jij die hele lijst maar bovenal gewoon een hele leuke collega? Dan kan dit zomaar eens jouw droombaan zijn!

Arbeidsvoorwaarden

Aard dienstverband:

Tijdelijke arbeidsovereenkomst voor 0.8 tot 1.0 fte (32-40 uur) voor de duur van een jaar. Bij wederzijdse tevredenheid kan dit omgezet worden naar een contract voor onbepaalde tijd. Inschaling in de LD schaal en salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO mbo 2022-2023. Naast het salaris ontvang je 8 % vakantiegeld en 8,33 % eindejaarsuitkering en bouw je pensioen op bij het ABP.

De sollicitatieprocedure

Startdatum: voorkeur 1 mei 2023. Tot de zomervakantie wordt de functie (mede) ingevuld door een interim teamleider. Om zo goed mogelijk te starten in een omgeving waar vele ontwikkelingen zijn ingezet is een zachte landing met een goede overdracht belangrijk. Daarom kan deze functie al in het voorjaar worden gestart.  

Graag reageren tot 12 december 2022. Meld dus tijdig je interesse!  

Na de briefselectie volgt er een eerste gespreksronde op 21 december as. (einde middag/begin avond) in de omgeving van Harderwijk.

Een assessment maakt onderdeel uit van de procedure.

Een referentiecheck maakt mogelijk onderdeel uit van de procedure.

Bij vragen, twijfel of grote enthousiasme over de vacature, bel ons gerust:

Jens de Craen, directeur mbo Harderwijk 06-38585644

Leon van Leeuwen, interim teamleider 06-45298654.

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv via onderstaande sollicitatiebutton. We nemen dan uiterlijk binnen een werkweek contact met je op.

Acquisitie op deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd.


Solliciteren op de functie Teamleider Techniek en Logistiek (0,8-1,0 FTE)
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen