Voetbaltrainer MO16 PEC Zwolle

Aanvang
1-8-2024
Omvang functie
0,3 fte
Sluitingsdatum
31 mei 2024
Einddatum
Jaarcontract
Locatie
CSE Topsportacademie Nederland


CSE Topsportacademie Nederland
Zwolle
Het CSE is een unieke plek. Een plek waar talent, skills én ambitie voor sporten samenkomt. Hier wordt de passie voor de sport aangemoedigd én kan er tegelijkertijd een schooldiploma gehaald worden. Er staat een deskundig en toegewijd team voor je klaar. Gedreven trainers en leraren die samen - dag in, dag uit - aan de slag gaan om dromen te verwezenlijken.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het CSE is een unieke academie. Sport en onderwijs komen hier samen, waarbij de ontwikkeling van onze talenten centraal staat. Wij zien een wereld voor ons waarin de sporttalenten van de toekomst alle ruimte en mogelijkheden krijgen om het beste uit zichzelf en hun passie te halen. Met een glimlach elke dag een beetje beter. Het CSE biedt de perfecte leeromgeving voor een carrière in en buiten de topsport voor talenten in het primair, voortgezet en middelbaar beroepsonderwijs. Het CSE is de plek om dromen na te jagen en waar je leert groeien als talent én als mens.
 

CSE / PEC Zwolle
Het talentprogramma voetbal bestaat uit een fulltime opleidingsprogramma voor jongens en meiden in de leeftijd van 10 t/m 20 jaar. Het opleidingsprogramma bestaat uit sportspecifieke trainingen en een breed Skills-programma. Binnen het Skills-programma is in de vorm van Athletic Skills aandacht voor breed motorisch opleiden in de leeftijd tot 14/15 jaar. Het gedachtegoed van Athletic Skills wordt ook toegepast in de sportspecifieke trainingen. Na de groeispurt wordt de Physical Skills training toegevoegd, waar de basis voor fysieke training in de krachtruimte wordt gelegd.
Binnen het Talent Skills programma is aandacht voor topsportcompetenties en specifieke thema’s, zoals voeding, prestatiegedrag, arbeid-rust verhouding en het gebruik van sociale media. Talent Skills komt zowel in de sport als op school ruimschoots in het programma terug.

Wat ga je doen?

We zijn op zoek naar een voetbaltrainer voor de meiden O16 van PEC Zwolle, onderdeel van het CSE, dé topsportacademie van Nederland. PEC Zwolle is een toonaangevende voetbalopleiding in Nederland voor jonge, talentvolle en ambitieuze voetbaljongens en -meiden. Elk team werkt onder leiding van een ervaren trainer aan groepsdoelen en persoonlijke doelen. 

In de rol van voetbaltrainer ben je het lopende seizoen ondersteunend aan de huidige trainersstaf en sta je op het veld bij de meiden van de O16 en assisteer je één ochtend de O14 groep. Samen met de trainersstaf ben je verantwoordelijk voor een passend trainingsprogramma en draag je zorg voor de uitvoering daarvan richting de teams.

We werken met elkaar aan een optimaal ontwikkelklimaat binnen ons voetbalprogramma, waar de weg van het individu leidend is. In de oudere jeugdteams staat het ‘leren presteren’ meer centraal en werken we met elkaar aan topsportgedrag en -beleving.

De duale carrière van het CSE is ook binnen PEC Zwolle een belangrijke pijler: sport én onderwijs zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Wij leiden op voor de topsport én een carrière na(ast) de sport op maatschappelijk gebied.

Wat breng je mee?

 • Je bent geschoold voetbaltrainer en bent bij voorkeur in het bezit van UEFA B of wilt deze op korte termijn gaan behalen; 
 • Je hebt affiniteit en ervaring met onze doelgroep: voetbaltalenten tussen 10 en 20 jaar;
 • Je hebt kennis van talentontwikkeling en bent voorstander van ontwikkelingsgericht opleiden;
 • Je bent gericht op de individuele ontwikkeling van ieder voetbaltalent. Binnen de groepstrainingen kun jij met jouw werkwijze differentiëren en aansluiten bij de ontwikkelfase van elk talent;
 • Je bent leergierig, een verbinder en een teamplayer;
 • Je bent pedagogisch sterk;
 • Je hebt een (top)sportmentaliteit en wilt altijd tot het beste resultaat komen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een functie die dynamisch is, elke dag anders, met een glimlach elke dag een beetje beter;
 • Een gedreven en enthousiast team van collega’s;
 • Wij bieden in eerste instantie een dienstverband t/m 30 juni 2025; 
 • Je bent werkzaam op maandag-, dinsdag- en vrijdagochtend;
 • Het salaris is marktconform op basis van ervaring en bevoegdheid. Je ontvangt een contract waarbij de CAO MBO geldend is, ingeschaald in schaal 7.
   

De sollicitatieprocedure

Interesse? Waag die sprong, wacht niet te lang met solliciteren! Verras ons met je brief, filmpje of pitch! Stuur die samen met je cv vóór 1 juni 2024 via onderstaande sollicitatiebutton t.a.v. Ruben Soppe teamleider. Wil je eerst meer weten over de functie, neem dan contact met hem op (06-42497837). 

Het is mogelijk dat we al voor de sluitingsdatum contact opnemen om kennis te maken.

Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd. Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Voetbaltrainer MO16 PEC Zwolle
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen