Vrijwilliger ICT

Aanvang
z.s.m.
Benodigde opleiding
Je beschikt over een afgeronde MBO IT opleiding of een flinke dosis ervaring.
Omvang functie
Nader te bespreken
Sluitingsdatum
30 september 2023
Benodigde ervaring
Je hebt al enige ICT-kennis en ervaring op het gebied van ICT-helpdesk of Servicedesk.
Locatie
Ichthus College Kampen & Dronten


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Ichthus College

Het Ichthus College is een stichting met locaties in Kampen en Dronten. De stichting maakt onderdeel uit van Landstede Groep; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Deze grote onderwijsorganisatie heeft een gevarieerd aanbod voor jong en oud in de regio Zwolle. Met 47 locaties, bestaande uit 6 stichtingen met 6 inspraakorganen, verzorgt Landstede Groep onderwijs in het voortgezet onderwijs (14.167 leerlingen) en het mbo (10.710 studenten)Landstede Groep telt 2900 medewerkers. De onderwijsorganisatie heeft een centrale vestiging aan het Rechterland te Zwolle.

Wat ga je doen?

Als ICT-service medewerker ben je verantwoordelijk voor alle ICT gerelateerde vraagstukken binnen de school. Dit doe je natuurlijk niet alleen! In een enthousiast team ben jij het centrale aanspreekpunt voor de meest uiteenlopende zaken over ICT. Als ondersteuner van de ICT-afdeling ben je continue in contact met leerlingen en docenten en op zoek naar de beste oplossingen voor gemelde problemen en uitdagingen.

Je bent de vraagbaak voor de diverse locaties van het Ichthus College ( Kampen en Dronten) als het gaat om ICT en jij snapt de dynamiek en snelheid van ons onderwijs.  Dienstverlenend en servicegericht ben je zeer zeker met een drive om het beste resultaat voor je leerlingen en collega’s te realiseren! 

Om onze locaties altijd direct te kunnen ondersteunen, zorg je ervoor dat de ICT-afdeling altijd bereikbaar is om hulp te bieden. Je beheert alle inkomende meldingen en behandelt deze samen met je collega van de servicedesk. Waar nodig werk je samen of escaleer je voor verdere ondersteuning. Maar dat is niet alles, je beheert de werkplekken, je schakelt geregeld met functioneel beheer en helpt bij ICT gerelateerde verzoeken.

Wat breng je mee?

  • Je beschikt over een afgeronde MBO IT opleiding of een flinke dosis ervaring.
  • Je hebt al enige ICT-kennis en ervaring op het gebied van ICT-helpdesk of Servicedesk.
  • Je bent communicatief vaardig en dienstverlenend ingesteld.
  • Verantwoordelijkheidsgevoel en een servicegerichte en oplossingsgerichte houding zijn voor jou vanzelfsprekend.
  • Je durft waar nodig verbeter punten aan te kaarten en denkt graag mee om de service te optimaliseren.

Arbeidsvoorwaarden

Vergoeding op basis van vrijwilligers bijdrage. In 2023 krijg je een vergoeding van maximaal € 5,00 per uur, tot een maximum van € 190 per maand en tot een maximum van € 1.900 per jaar.

De sollicitatieprocedure

Vragen over de vacature kunnen gesteld worden aan Max Versluis (ICT coördinator Stichting Ichthus College) via mversluis@ichthuskampen of 06 39 29 01 60. 

Belangstellenden kunnen een brief met korte motivatie en CV tot uiterlijk 30 september 2023 richten aan Max Versluis. 

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Vrijwilliger ICT
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen