Zij instromer

Aanvang
In overleg
Omvang functie
In overleg
Sluitingsdatum
10 december 2023
Locatie
Ichthus College Dronten


Ichthus College
Dronten
Bij het Ichthus College Dronten staat ‘Samen groeien’ centraal. Vanuit de christelijke inspiratie werkt de school aan het ontwikkelen van de talenten van leerlingen en medewerkers, met hun mogelijkheden als uitgangspunt.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Op het Ichthus College Dronten hebben wij twee locaties; locatie Het Perron Dronten: basis-kader en onze locatie aan de Jupiterweg: tl-havo-vwo. Deze vacature geldt onze locatie aan de Jupiterweg. Wij geven elke dag les aan ongeveer 1000 leerlingen. Voor onze leerlingen en onze medewerkers is ons motto: leren voor jezelf, doe je samen. Wij bieden voor leerlingen een uitdagende leeromgeving aan. Een omgeving waar je kan groeien en alle ruimte hebt om jezelf te ontplooien. Of je nu voor de klas staat of een andere rol hebt binnen onze school, samen zorgen we ervoor dat onze leerlingen klaar zijn voor de volgende stap. Dat kan vervolgonderwijs zijn (mbo, hbo of wo) of een baan.

Als medewerker van het Ichthus College merk je dat wij een hechte school zijn. Nieuwe collega’s met frisse ideeën zijn welkom. We horen vaak dat nieuwe collega’s zich snel thuis voelen bij ons op school en daar zijn we blij om. Wil je het ook ervaren? Dan nodigen wij je van harte uit om te solliciteren.

Landstede Groep
Ichthus College Dronten valt samen met Ichthus College Kampen onder een stichting. Als stichting maken we onderdeel uit van de Landstede Groep. Dat is een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

Zie jij jezelf al voor de klas staan, maar heb jij nog niet de juiste papieren? Kom het vak van docent leren op de tofste school van Dronten. Want: leren voor jezelf, doe je samen!

Wij zijn op zoek naar enthousiaste docenten die de lessen voor leerlingen van vmbo/tl-havo/vwo gaan voorbereiden en verzorgen. Tevens lever je een bijdage aan activiteiten binnen het team. Het aantal contracturen is in overleg.

Wat breng je mee?

We gaan graag met je in gesprek wanneer je een overstap naar het onderwijs overweegt of wanneer je de overstap naar juist het VO overweegt. Als je interesse hebt in een deel van de uren, nodigen wij je ook uit om te reageren.

Wij zijn op zoek naar docenten die:

  • de leerlingen persoonlijke aandacht en (coachende) begeleiding geeft.
  • betrokken wil zijn bij schoolse activiteiten die buiten de lessen voor leerlingen de schooltijd maken tot een tijd vol mooie herinneringen.

Arbeidsvoorwaarden

  • Het aantal uren is in overleg. 
  • Je krijgt een tijdelijk dienstverband, met een mogelijkheid tot een vast contract.
  • Salarisschaal: afhankelijk van opleiding en ervaring.
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO VO.
  • Voor persoonlijke (door)ontwikkeling kunnen medewerkers steun krijgen van ons eigen opleidingsteam.

De sollicitatieprocedure

Wil je meer informatie over de vacature of de mogelijkheden, neem dan per mail contact op met Kimberley Borm: kborm@ichthusdronten.nl.

Solliciteren kan tot 11 december via onderstaande sollicitatiebutton. Verzoek om in de sollicitatie een voorkeur voor een vak(gebied) aan te geven.

Op de vacature is het actieve plaatsingsbeleid bij boventalligheid van toepassing.

Interne kandidaten hebben voorrang.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Zij instromer
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen