Zorgcoördinator

Aanvang
1 september 2024
Omvang functie
0,6 fte
Sluitingsdatum
23 augustus 2024
Einddatum
Jaarcontract, daarna intentie voor onbepaalde tijd
Locatie
Harderwijk


StartCollege
Harderwijk Raalte Zwolle
Het StartCollege is een school waarbij we door middel van gepersonaliseerd onderwijs de positie van jongeren en (jong)volwassenen met een afstand tot het onderwijs, de arbeidsmarkt en de maatschappij versterken. Ook bieden we onderwijs aan anderstaligen en hoogopgeleiden die werken aan een nieuwe stap in hun loopbaan. Het StartCollege is onderdeel van Landstede Groep.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

De Internationale Schakelklas (ISK) is onderdeel van het StartCollege. Het StartCollege wil een passende landingsplek zijn voor anderstalige jongeren tussen 12 en 27 jaar. Wij fungeren als een springplank naar een duurzame plek in het onderwijs richting een startkwalificatie en/of een duurzame plek op de arbeidsmarkt. Hiermee versterken we de positie van onze jongeren.   

De ISK vangt nieuwkomers tussen de 12-18 jaar op om de Nederlandse taal te leren en voor te bereiden op schakelen met het regulier onderwijs. Het ISK-team is een passievol, enthousiast en sociaal team. De afgelopen jaren is het leerlingenaantal en daarmee het team van de ISK hard gestegen. Op dit moment is er één zorgcoördinator en een orthopedagoog. Om de leerlingen en docenten te bieden wat ze nodig hebben, is uitbreiding van het zorgteam gewenst en noodzakelijk. We zien uit naar uitbreiding van het team, zodat het fundament van de binnen- en buitenschoolse zorgstructuur verstevigd wordt.

Wat ga je doen?

Als zorgcoördinator ben je onderdeel van het zorgteam van de ISK bestaande uit een tweede zorgcoördinator en een orthopedagoog. Je bent een verbindende factor in het team en de regio als het gaat om onderwijs overstijgende ondersteuningsbehoeften van de ISK doelgroep.

De taken van een zorgcoördinator:

  • Je bent gespecialiseerd in het signaleren van extra ondersteuningsbehoeften en je zorgt ervoor dat de juiste hulp en ondersteuning voor leerlingen wordt ingezet.
  • Je stuurt het zorgteam aan en hebt regelmatig overleg met collega’s, leerlingen en ouders/voogden en externe instanties.
  • Je bent in staat om mentoren en docenten te coachen bij bijvoorbeeld het uitvoeren van eenvoudige interventies of het onderhouden van oudercontact.
  • Het coördineren van de instroom van leerlingen met extra ondersteuningsbehoeften.
  • Indien nodig samenwerken en contact leggen met externe instanties en deelnemen aan multidisciplinaire overleggen.
  • Opstellen en bijwerken van ontwikkelperspectieven van leerlingen.

Wat breng je mee?

Gezien de dynamiek en veelzijdigheid van de functie is het van belang dat je flexibel bent, snel kunt schakelen en beslissingen nemen. Je bent initiatiefrijk en communicatief vaardig in woord en geschrift, maar bovenal breng je een goede energie en een open, eerlijke houding mee. Onze voorkeur gaat uit naar een kandidaat met ervaring met anderstaligen en interculturele communicatie. Ervaring in onderwijs pré.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden een inspirerende en betekenisvolle werkomgeving waarin jouw bijdrage wordt gewaardeerd en waar ruimte is voor groei en ontwikkeling.

Daarnaast bieden we:

  • een marktconform salaris
  • 8% vakantiegeld
  • 8,33% eindejaarsuitkering
  • een laptop van school

De sollicitatieprocedure

Heb je nog vragen over de vacature? Neem dan contact op via de mail met teamleider Wilbert Leendertse, waleendertse@landstede.nl.  

Je motivatiebrief en CV kun je tot en met 23 augustus 2024 insturen via onderstaande sollicitatiebutton.

Kom jij ons team versterken als zorgcoördinator bij de ISK? Solliciteer dan nu!

Deze vacature wordt tegelijk intern en extern gepubliceerd, bij geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.


Solliciteren op de functie Zorgcoördinator

Je staat op het punt te solliciteren. Via onderstaande ga je naar ons sollicitatiesysteem Poolz. Je dient tijdens het solliciteren een account aan te maken.


Solliciteer nu!