Docent Frans eerste en tweedegraads lessen

Aanvang
1 augustus 2024
Benodigde opleiding
Een tweedegraads en/of eerstegraads bevoegdheid Frans.
Omvang functie
1,5 fte waarvan 0,9 eerstegraads gebied en 0,6 tweedegraads gebied
Sluitingsdatum
12 mei 2024
Einddatum
31 juli 2025 met, bij gebleken geschiktheid en formatieruimte, uitzicht op een vaste aanstelling.
Benodigde ervaring
Het is een pre wanneer je ervaring hebt met het begeleiden van examenklassen.
Locatie
Thomas a Kempis College Zwolle


Thomas a Kempis College
Zwolle
Het Thomas a Kempis College is de sportieve school in Zwolle. Sportief zijn betekent voor ons vooral ook goede begeleiding, duidelijke afspraken, rekening houden met elkaar en het beste naar boven halen
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Thomas a Kempis College is een sportieve school voor voortgezet onderwijs in Zwolle.
Leerlingen kunnen bij ons terecht voor gymnasium, atheneum, havo en vmbo-tl.

Bij het Thomas a Kempis College gaat het om mensen. Iedereen die bij ons werkt, levert direct of indirect een bijdrage aan het onderwijs. Dat je belangstelling hebt voor groei en ontwikkeling is dan ook essentieel.

Bij het Thomas a Kempis College vinden we het belangrijk om leerlingen eigen keuzes te geven binnen het onderwijs. Om dat mogelijk te maken werken we met keuzewerktijd. In deze tijd kunnen leerlingen extra werken aan vakken die ze leuk vinden of waar ze net wat meer aandacht aan moeten besteden. Ook kunnen leerlingen uit de onderbouw kiezen voor classes. Hier werken ze aan hun passie en talent.


Daarnaast bieden we onze leerlingen ook maatwerk. 
Zo kunnen leerlingen kiezen voor Anglia. Dit is een aanvulling op de reguliere Engelse lessen. Maar leerlingen kunnen ook vakken versnellen of op een hoger niveau volgen. Dit betekent dat je als docent ook flexibel en creatief moet zijn.

Het Thomas a Kempis College maakt deel uit van Landstede Groep, een onderwijsorganisatie met een gevarieerd aanbod voor jong en oud. Kijk voor meer informatie over onze school op www.thomasakempis.nl

Wat ga je doen?

Frans is de taal van de liefde; en als docent Frans vind je het dan ook een eer om de spelling, grammatica en lees- en schrijfvaardigheid van deze mooie taal over te brengen op de leerlingen.

Ben jij de docent die we zoeken en die dit vak met veel passie en enthousiasme kan overbrengen op onze leerlingen?  Kun je goed samenwerken en vind je het leuk om jouw lessen op een creatieve manier te verzorgen?

Lees dan verder en solliciteer direct! De vacature ruimte betreft circa 0,9 fte voor lessen in het eerste graads gebied en 0,6 fte in het tweedegraads gebied. 

Deze functie is door meerdere personen in te vullen waarbij ook een combinatie van eerste en tweedegraads lessen tot de mogelijkheden behoort.

Ben jij een van de docenten die we zoeken? Lees dan verder en solliciteer direct!

Wat breng je mee?

Denk je te voldoen aan hetgeen wij vragen en beschik je over een passende bevoegdheid, dan nodigen we je uit om een motivatiebrief te sturen vergezeld van een actueel curriculum vitae. In deze brief lezen we aan de hand van voorbeelden graag waarom jij past binnen onze school. 

Arbeidsvoorwaarden

Dit is wat wij je kunnen bieden:

  • een inspirerende werkomgeving op een sportieve school;
  • een tijdelijk contract in de cao mbo met uitzicht op een vaste aanstelling bij goed functioneren en vacatureruimte.
  • salaris afhankelijk van ervaring en bevoegdheid
  • laptop van school

De sollicitatieprocedure

Kun jij je vinden in bovenstaande functieomschrijving en lijkt het je leuk om ons team te komen versterken? Solliciteren kan tot en met zondag 12 mei 2024.

Solliciteren kan alleen via de vacaturebutton hieronder.

De gesprekken vinden plaats op woensdag 22 mei in de middag.
Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met Ingrid de Boer (teamleider) ideboer@thomasakempis.nl  Zij zal dan 13 of 14 mei contact met jou opnemen.

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst waar bij gebleken geschiktheid interne kandidaten voorrang krijgen.






Solliciteren op de functie Docent Frans eerste en tweedegraads lessen
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen