JenaXL: De 4 Engelse mijl 2024

11 juni 2024
Zaterdag 9 juni was het zover. Na weken trainen tijdens de gymles ging een groot deel van de onderbouw- en een aantal bovenbouwleerlingen de 4 Engelse mijl lopen.


Nadat iedereen zijn shirt aan had en startnummer op had gespeld, liepen we gezamenlijk richting de start. Naast de leerlingen liepen er ook een aantal docenten mee. Mede dankzij het weer werd er heel goed gelopen en werden er mooie tijden neergezet. Dit alles werd door veel aanmoedigingen aan de kant ondersteund.

Na de finish zocht iedereen zijn ouders weer op of wandelde in groepjes terug naar JenaXL, waar we ons vooraf hadden verzameld. Voor het eerst dit jaar konden leerlingen kiezen welke afstand ze wilden lopen. Leerlingen die gekozen hadden voor de 2,5 km of de 5 km hebben deze afstand op 13 juni gelopen. Zo kon iedereen op zijn of haar eigen niveau een prestatie neerzetten. Het was weer een fantastisch evenement. Volgend jaar mogen de huidige eerstejaars kijken of ze hun tijd kunnen verbeteren. Wij zijn trots op alle leerlingen die zaterdag hun beste beentje hebben voorgezet.


Terug naar nieuws