Docent Engels

Aanvang
1 augustus 2024
Benodigde opleiding
Wij vragen een passende bevoegdheid en een gemotiveerde collega die samen met het team ons onderwijs verder tot ontwikkeling wil brengen.
Omvang functie
0,6 fte
Sluitingsdatum
02 mei 2024
Benodigde ervaring
Ervaring in een vergelijkbare taak/functie is een pre
Locatie
Agnieten College Nieuwleusen


Agnieten College
Nieuwleusen
Het Agnieten College Nieuwleusen is een kleine, zelfstandige en krachtige locatie met grote ambities. Kenmerkend zijn: Zorg voor elkaar, Actief, Sportief, Gezellig en Kleinschalig. Op het Agnieten College kennen de leerlingen elkaar, en kennen de docenten alle leerlingen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Het Agnieten College Nieuwleusen, is de persoonlijke school. De school maakt deel uit van Kulturhus de Spil te Nieuwleusen. In dit gebouw zitten onderwijs, sporten cultuur onder één dak en dat geeft veel mogelijkheden tot samenwerking.

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen zichzelf kunnen  ontwikkelen. Naast het behalen van een diploma ontwikkelen kinderen bij ons de competenties die ze nodig hebben voor het functioneren in de veranderende samenleving.

Wat ga je doen?

Wij zoeken een collega die het vak Engels gaat verzorgen op onze locatie. Daarnaast staat persoonlijke aandacht voor de leerling hoog bij ons in het vaandel. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen zichzelf kunnen ontwikkelen. Naast het behalen van een diploma ontwikkelen leerlingen bij ons de competenties die ze nodig hebben voor het functioneren in de veranderende samenleving.

Wat breng je mee?

Heb je een passie voor onderwijs en jongeren en houd je van samenwerken in een enthousiast team? En heb jij zin om deze specifieke opdracht uit te voeren en vorm te geven?

Dan zijn wij op zoek naar jou. Het betreft een reguliere functie.

Arbeidsvoorwaarden

  • Salarisschaal LB
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de cao VO

De sollicitatieprocedure

Je kunt inlichtingen inwinnen over deze functie bij de locatieleiding Tineke Meijerink (088 8507410)

Je motivatiebrief en cv ontvangen wij graag voor 3 mei aanstaande via onderstaande sollicitatiebutton en kun je richten aan Tineke Meijerink.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Solliciteren op de functie Docent Engels
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen