Docent Nederlands eerstegraads

Aanvang
2 september 2024
Benodigde opleiding
Een eerstegraads onderwijsbevoegdheid Nederlands
Omvang functie
0,8 - 1,0 fte
Sluitingsdatum
30 juni 2024
Einddatum
Eind oktober met eventueel kans op verlengen tot en met november
Locatie
Carolus Clusius College


Carolus Clusius College
Zwolle
Het Carolus Clusius College is een wereldschool, waar leerlingen worden voorbereid op het leren, leven en werken in een internationale omgeving; met intensief taalonderwijs en een open blik op andere culturen en landen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Welkom op de wereldschool

Het Carolus Clusius College (CCC) is een school die midden in de wereld staat: een Wereldschool die het belangrijk vindt dat leerlingen wereldwijs worden, zodat ze goed voorbereid zijn op de internationaal georiënteerde maatschappij en op een respectvolle manier omgaan met de wereld om hen heen. Leerlingen kunnen op het CCC terecht voor regulier en tweetalig onderwijs op het vmbo-tl, havo, atheneum en gymnasium Orfeo (alleen tweetalig onderwijs).

Er zijn veel projecten waar de thema’s van UNESCO centraal staan, uitwisselingen en excursies, de Wereldvakken voor de onderbouw en de mogelijkheid om internationaal erkende taalcertificaten te halen. Ook tijdens de lessen besteden we veel aandacht aan Europa en de wereld. Met al deze activiteiten leren onze leerlingen op eigen benen te staan, grenzen te verleggen en interesses te ontdekken. Op het Carolus Clusius College leren leerlingen dus niet alleen voor een diploma. Wij leiden hen op tot wereldburger!

Het CCC is een christelijke school met een open karakter. We willen van waarde zijn voor onze omgeving. Dat zie je bij ons op school terug tijdens de bezinningsmomenten en vieringen. Als Wereldschool bieden we daarnaast volop ruimte aan mensen met een andere overtuiging.
We werken op het CCC aan de ontwikkeling van de talenten van onze leerlingen en medewerkers. We bieden een uitdagende leeromgeving waarin men kan groeien en zichzelf kan ontplooien.

Voor meer informatie kijk op onze website: Het CCC

Wat ga je doen?

Je gaat lesgeven aan bovenbouw havo/vwo

Wat breng je mee?

Je bent enthousiast, open minded, kan goed samenwerken, toont initiatief en hebt affiniteit met het wereldprofiel van de school.

Arbeidsvoorwaarden

  • Uitdagende leeromgeving waarin je kunt groeien en jezelf kunt ontplooien
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO-VO
  • Een tijdelijk dienstverband

De sollicitatieprocedure

Neem voor meer informatie over de vacature en de school contact op met mevr. Renée Beukers, teamleider TTO en Orfeo, (rbeukers@hetccc.nl) of met mevr. Gerrita van Faassen, taakhouder HRD, gvanfaassen@hetccc.nl.

Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag via onderstaande sollicitatiebutton. Je kunt de brief richten aan mevr. R. van Dis.

De vacature blijft open staan tot eind juni of tot we de juiste kandidaat hebben gevonden. 

Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst waarbij geldt dat sollicitanten die nu binnen de Landstede Groep werkzaam zijn voorrang hebben in de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

 


Solliciteren op de functie Docent Nederlands eerstegraads
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen