Docent wiskunde

Aanvang
01-08-2024
Omvang functie
0,5-1,0 fte
Sluitingsdatum
13 mei 2024
Locatie
Ichthus College Kampen


Ichthus College Kampen
Kampen
Leerlingen kunnen op allerlei vlakken uitblinken; iedereen heeft talent. Het Ichthus College Kampen heeft al die gouden talenten in huis! Leerlingen en medewerkers krijgen de ruimte om hun talenten te ontdekken en te ontwikkelen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

ūüĆü Ga jij ons team versterken voor wiskunde in de bovenbouw van de havo en het vwo?

Ben jij klaar om onze leerlingen van de bovenbouw havo/vwo op onze nieuwe Campus te inspireren met het vak wiskunde? Onze school zoekt een enthousiaste 1e graads bevoegd docent voor 0,5-1,0 FTE (afhankelijk van je wensen).

Waar ga je werken?

Het Ichthus College in Kampen biedt onderwijs aan ongeveer 1700 leerlingen verdeeld over vijf leerroutes op twee locaties:

Het Ichthus College Kampen is een open Christelijke school, en maakt onderdeel uit van stichting Ichthus College en heeft naast locaties in Kampen ook locaties in Dronten. Stichting Ichthus College is onderdeel van Landstede Groep; een bestuurlijk samenwerkingsverband van scholen dat zich inzet voor goede werk- en leercondities voor leerlingen en medewerkers.

Wat ga je doen?

In overleg maken we een samenstelling van klassen die past bij jouw mogelijkheden en de behoeften van onze school. Door het naderende pensioen van een collega zijn we op zoek naar een enthousiaste collega die ons verder kan helpen. Ook als je nog aan het studeren bent voor je 1e graads bevoegdheid of daar komend jaar mee wil starten nodigen we je van harte uit om te reageren.

Wat breng je mee?

Enthousiasme om binnen een krachtige sectie het vak wiskunde aan te bieden aan onze leerlingen. Ook zoeken we iemand met de bereidheid tot samenwerken en vernieuwen.

Arbeidsvoorwaarden

Een tijdelijk dienstverband voor het schooljaar 2024/2025 waarbij we in april kunnen informeren over de mogelijkheden voor het volgende schooljaar.

Ondersteuning en begeleiding om je in staat te stellen effectief voor de klas te staan. Dit omvat de toewijzing van een ervaren collega aan wie je al je vragen kunt stellen en die tijd voor je vrijmaakt en je vertrouwd laat raken met de organisatie. De voordelen van de cao VO, zoals:

  • Inschaling conform CAO
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering
  • Een Individueel keuzebudget VO (IKB);
  • Een zeer gunstige vakantieregeling met bijna 11 weken vakantie op jaarbasis.

Ben jij klaar voor deze boeiende uitdaging? Laat van je horen! Samen cre√ęren we een inspirerende leeromgeving.¬† #Vacature #Onderwijs #Wiskundedocent

De sollicitatieprocedure

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv uiterlijk maandag 13 mei 2024 via onderstaande sollicitatiebutton. Na de briefselectie informeren wij je zo spoedig mogelijk of we je uitnodigen voor een sollicitatiegesprek.

Vragen over de vacature kunnen gesteld worden aan: Andries van der Kolk teamleider havo (avanderkolk@ichthuskampen.nl)  / 06-34108500

Het is goed mogelijk dat we contact met je opnemen vóór de sluitingsdatum, zodat we alvast even kennis kunnen maken.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Solliciteren op de functie Docent wiskunde
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen