Teamleider Landstede Groei Opleidingen

Aanvang
z.s.m
Omvang functie
0,8 – 1,0 fte
Sluitingsdatum
19 mei 2024
Einddatum
Jaarcontract, daarna intentie voor onbepaalde tijd
Locatie
Zwolle en op Landstede MBO locaties


Landstede Groei Opleidingen
Harderwijk Raalte Zwolle
Wij zijn er voor iedereen die zich verder wil ontwikkelen in zijn of haar vak, met de focus op Zorg-, Techniek, Veiligheids- en Taaltrainingen. Vanuit jarenlange ervaring en met een groot netwerk bieden wij als onderwijsinnovators op een eigenzinnige, vernieuwende en effectieve manier een creatieve oplossing voor elk onderwijsvraagstuk. Wij doen dit met Leiderschap, Energie en de Focus op de persoonlijke benadering. Dat is Opleiden met LEF. Als onderdeel van Landstede Groep werken wij samen met StartCollege, Veiligheidsacademie NW Veluwe en Landstede mbo in Flevoland, Gelderland en Overijssel. Wij zetten in op onderwijsvernieuwing en de ontwikkeling van ‘blended learning’. Met ons online leerplatform Mijn.groeiopleidingen.nl kan je tijd- en plaats onafhankelijk starten met groeien. Met een coach en altijd aangevuld met praktijkbijeenkomsten. Dat is online leren zónder afstand. Eén van onze kernwaarden is de persoonlijke benadering; de praktijkbijeenkomst waarin met en van elkaar geleerd wordt. In die ontmoeting ligt onze kracht, daarin beleef je dat wij anders kijken en het anders aanpakken.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Landstede Groei Opleidingen! Wij begeleiden leerprocessen en trajecten. Daarin zijn wij expert!

In co-creatie met partners ontwikkelen we passende leerroutes die aansluiten op regionale arbeidsmarktvragen. Landstede heeft daarbij oog voor eerder opgedane kennis en ontwikkelde bekwaamheden, luistert naar de ontwikkelbehoeften en zorgt voor erkenning.

Waarom doen we dit?

Onze arbeidsmarkregio’s, organisaties, bedrijven en mensen zijn continu in beweging. Om deze beweging bij te houden is een leven lang talentvol ontwikkelen (LLO) nodig. Wij dragen hieraan bij met beroepsgerichte LLO-scholing; werken en leren sluiten op elkaar aan en LLO-scholing vindt plaats dichtbij en op de werkvloer.

Over het team

Het team bestaat uit ca. 20 enthousiaste en gedreven collega’s in de rol van trainers, accountmanagers en back office medewerkers. We zitten in een transitieproces en het team heeft behoefte aan een leidinggevende die deze transitie goed kan begeleiden, zaken voor elkaar krijgt, deuren opent, helpt met het Lean inrichten van de organisatie en ruimte geeft voor flexibiliteit.

Landstede Groei Opleidingen is onderdeel van Landstede Groep, een onderwijsgroep die op 44 locaties in de wijde regio’s Zwolle, Harderwijk, Vechtdal, Lelystad, Dronten en Raalte voortgezet onderwijs van praktijkonderwijs tot en met gymnasium, middelbaar beroepsonderwijs en volwassenenonderwijs biedt. Wij geloven dat de wereld mooier wordt als mensen hun talenten ontwikkelen en anderen helpen dat ook te doen. Daarom bieden wij onderwijs waarin we ontmoeten, ontdekken en ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Als teamleider geef je leiding aan en faciliteer je de activiteiten van jouw team. De focus ligt op het begeleiden van de transitie, het goed bedrijfskundig en organisatorisch inrichten van het team en het aansturen van programma’s. We hebben al een aanzienlijk aandeel in de markt van LLO activiteiten in de brede regio van Overijssel, Flevoland en Gelderland. We willen de agenda door ontwikkelen in samenspel met de mbo-teams, jij als teamleider hebt hier een belangrijke rol in. Je draagt zorg voor het personeelsbeheer, volgt & analyseert de LLO ontwikkelingen, zet deze om in kansen voor de organisatie en geeft hier mede vorm aan. Je vertaalt de visie van LLO naar de serviceorganisatie en geeft hierbij richting aan onze accountmanagers. Je realiseert samen met je team passende onderwijsondersteuning en begeleiding van deelnemers.

Je onderhoudt relaties en netwerken met externe stakeholders en vertegenwoordigt het team in in- en externe overlegsituaties. Het transitieplan welke je mede vorm gaat geven is in concept opvraagbaar bij Annelieke van Schie via mailadres avanschie@landstede.nl.        

Wat breng je mee?

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau en een aantal jaren ervaring als leidinggevende.
  • Je hebt een hart voor ontwikkelen en een hoofd wat bedrijfskundig kan denken en gericht is op het behalen van resultaten.  
  • Je voelt je betrokken op het regionale arbeidsmarkt vraagstuk waarbij ontwikkelen en duurzame inzetbaarheid van medewerkers centraal staat.
  • Je gaat een uitdaging niet uit de weg, staat stevig in je schoenen en realiseert je dat er samen met je team een flinke klus ligt.
  • Je kunt door je enthousiasme mensen in beweging krijgen en goed met elkaar verbinden, je weet relaties te leggen met de verschillende onderwijsteams als ook met connecties in het werkveld.
  • Je hebt een ondernemende instelling en bent in staat klantgericht te denken en werken.

Arbeidsvoorwaarden

Wij bieden jou een fijne werkplek waar je inbreng ertoe doet, waar je het verschil kunt maken en heel veel mogelijk is en waar je onderdeel mag zijn van een ontzettend leuk team binnen een veelzijdige organisatie met een duidelijke ambitie.

Wat mag jij verder van ons verwachten:

Een organisatie waar ontwikkeling centraal staat dus ook die van jou.

  • een dienstverband van 0,8 – 1,0 fte van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren;
  • inschaling in schaal 12 volgens CAO MBO  € 4452  - € 6488 bruto per maand bij 1 fte;
  • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
  • Voor overige arbeidsvoorwaarden zie CAO MBO

De sollicitatieprocedure

Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief en cv uiterlijk 19 mei 2024 via onderstaande sollicitatiebutton.

Wil je eerst meer weten? Neem dan contact op met Annelieke van Schie, interim teamleider, tel. 06-10 512 644.

De eerste gespreksrondes staan gepland op 23 en 24 mei 2024.

De selectieprocedure bestaat uit selectiegesprekken met een benoemingsadviescommissie en kennismakingsgesprekken (matchingsgesprek) met teamleden.

Een assessment maakt onderdeel uit van de selectieprocedure, deze staat gepland op maandag 27 mei 2024.






Solliciteren op de functie Teamleider Landstede Groei Opleidingen
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen