Docent Bouw & Architectuur mbo Landstede

Aanvang
z.s.m.
Benodigde opleiding
Vak gerelateerde HBO opleiding. Bij voorkeur een onderwijsbevoegdheid. Of je staat open voor de mogelijkheid om deze op termijn te halen middels een PDG (Pedagogisch Didactisch Getuigschrift)-traject.
Omvang functie
0.7 - 1.0 fte
Sluitingsdatum
12 mei 2024
Einddatum
Jaarcontract, daarna intentie voor onbepaalde tijd
Benodigde ervaring
Ervaring in het vakgebied
Locatie
Harderwijk


Landstede MBO Westeinde
Harderwijk
Op de verschillende locaties van Landstede MBO wordt het onderwijs aangeboden in Landschappen. Dit zijn interessegebieden waarbinnen studenten kennismaken met hun toekomstige beroep en het werkveld. De student kan de opleiding persoonlijk invullen en bij interessante samenwerkingspartners praktijkervaring opdoen.
Ga naar de site

Over deze functie

Waar ga je werken?

Je gaat werken bij team Bouw en Architectuur, een klein en betrokken team van 6 collega’s, bevlogen en no-nonsense met veel aandacht voor de student en het onderwijs. De vakdocenten hebben korte lijntjes met elkaar en passie voor het vak. Het onderwijs laten aansluiten bij de praktijk is erg belangrijk in dit team. De volgende opleidingen worden aangeboden; Middenkaderfunctionaris Bouw (niveau 4), Timmerman (niveau 2 en 3) en Schilder (niveau 2 en 3). Onze opleidingen kenmerken zich door een combinatie van theorie en praktijkleren. De manier waarop wij ons onderwijs vormgeven noemen we Talentvol Ontwikkelen. In dit onderwijsconcept staat de persoonlijke leeromgeving van de student en de pedagogische relatie met de student centraal.

Je gaat werken op locatie Westeinde van Landstede MBO in Harderwijk.

Voor meer informatie over onze visie, kijk op onze website Onderwijvisie mbo_Talentvol Ontwikkelen (landstedegroep.nl)

Onze school wordt prachtig verbouwd, een kijkje nemen? www.samenbouwenaanjouwonderwijs.nl

Jaarlijks stort het bouwteam zich in ontwerpwedstrijden voor circulair bouwen en sleept consequent prijzen in de wacht: Bouwkundestudenten Landstede MBO winnen SMART CIRCULAIR 2023 | Landstede MBO.

Wat ga je doen?

 • Je geeft uitdagende lessen in uitvoeringsgerichte bouwkunde en algemene bouwkunde, waardoor je studenten inspireert en hun kennis vergroot.
 • Je begeleidt boeiende projecten van studenten, waarbij je hen bijstaat in hun creatieve ontwikkeling.
 • Je coacht een gedreven groep studenten en stimuleert hun persoonlijke groei.
 • Je denkt actief mee over het optimaliseren van ons onderwijsproces, waarbij jouw innovatieve ideeën van grote waarde zijn.
 • Je onderhoudt nauw contact met het bedrijfsleven, waardoor je een brug slaat tussen het klaslokaal en de realiteit van de bouwkundige sector.

Wat breng je mee?

Je hebt plezier in het bijdragen aan de ontwikkeling van het onderwijs en voelt je betrokken bij het creëren ervan. Je draagt graag verantwoordelijkheid en streeft ernaar om samen met het team iets buitengewoons te realiseren. Je volgt ontwikkelingen in onze dynamische branche op de voet en past dit toe in je lessen/projecten. Met een solide achtergrond in bouwkunde, van ontwerp tot uitvoering, ben je goed uitgerust om deze uitdaging aan te gaan. Idealiter beschik je over een lesbevoegdheid. Indien je deze niet hebt, is dat geen probleem. Bij ons krijg je de kans om hieraan te werken terwijl je aan de slag gaat.

Ben jij klaar om bij te dragen aan Talentvol Ontwikkelen bij het team Bouw en Architectuur van Landstede in Harderwijk? Wij hebben als doel om onze studenten te helpen:

 • Zich te ontwikkelen tot zelfbewuste individuen met een eigen identiteit.
 • De nodige kennis en vaardigheden voor hun vakgebied te beheersen en toe te passen.
 • Actief te participeren in zowel maatschappelijke als professionele omgevingen.

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij jou:

Een fijne werkplek met veel vrijheid om ons onderwijs vorm te geven, waar je het verschil kunt maken en je inbreng ertoe doet. Een gezellig team die je graag verwelkomt, waar lesgegeven wordt met de deur open en fijne studenten om mee te werken. Een school waar aandacht voor medewerker en student vanzelfsprekend is.   

Wat mag jij verder verwachten van mbo Landstede:

 • een dienstverband van een jaar, met uitzicht op een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en voldoende studenten;
 • inschaling afhankelijk van opleiding en ervaring, max. schaal LB/LC in cao mbo
 • € 3.431,00 - € 5.078,00 op fulltime basis;
 • 8% vakantiegeld en 8,33% eindejaarsuitkering;
 • reiskostenvergoeding;
 • pensioenregeling bij ABP;
 • collectieve verzekeringen.

De sollicitatieprocedure

Voor meer informatie over deze functie kun je mailen naar Cees van Buuren (teamleider), mailadres cvanbuuren@landstede.nl  of bellen via telefoonnummer 088-8507800.

Jouw motivatiebrief en CV ontvangen wij graag uiterlijk 12 mei 2024 via onderstaande sollicitatiebutton.  

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Deze vacature is zowel intern als extern gepubliceerd.


Solliciteren op de functie Docent Bouw & Architectuur mbo Landstede
Vul hier het sollicitatieformulier in

Velden gemarkeerd met (*) moeten verplicht ingevuld worden.


Geen bestand gekozen
Geen bestand gekozen